MENU

Μεγάλες προσδοκίες που δεν επιβεβαιώθηκαν. Το κλίμα στα αποδυτήρια άλλαξε ρπςο το καλύτερο με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία των Μαδριλένων από τον Γάλλο, αλλά τα θετικά αποτελέσματα δνε ήρθαν. Η Ρεάλ έμεινε πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος, το οποίο δεν μπορεί πια να διεκδικήσει και η μουρμούρα για τον Ζιντάν άρχισε.

Οι ισπανικές εφημερίδες που αποθέωναν τον θρύλο της μπάλας τον πρώτο καιρό, τώρα μνημονεύουν τους προηγούμενους και συγκρίνουν τα στατιστικά τους. Σύμφωνα με αυτά, στα δέκα επίσημα παιχνίδια που έχει καθίσει στον πάγκο της «βασίλισσας» ο Ζιντάν τα αποτελέσματά του είναι χειρότερα από αυτά των πέντε προηγούμενων προπονητών, του Ράφα Μπενίτεθ συμπεριλαμβανομένου!

Τα καλύτερα αποτελέσματα ήταν στο ξεκίνημα του Ζοζέ Μουρίνιο στην τενχική ηγεσία της ομάδας. Ο Πορτογάλος είχε οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες τη σεζόν 2010-11. Ο Κάρλο Αντσελότι είχε οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα και τον ακολουθούν ο Ράφα Μπενίτεθ και ο Μανουέλ Πελεγκρίνι με επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες ο Ισπανός και οκτώ νίκες και δύο ήττες ο Χιλιανός.

Από την ημέρα που ανέλαβε ο Ζιντάνλ, η Ρεάλ έχει νικήσει τη Λα Κορούνια, τη Χιχόν, την Εσπανιόλ, τη Γρανάδα, την Μπιλμπάο, τη Ρόμα και τη Λεβάντε, αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Μάλαγα και τη Μπέτις και έχασε από την Ατλέτικο, έχοντας συνολικά απολέσει επτά βαθμούς στην προσπάθειά της να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Χειρότερος από τους προηγούμενους προπονητές της Ρεάλ ο Ζιντάν