MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
PREMIER LEAGUE
Stoke City FC
STOKE CITY FC
1 4
Arsenal F.C.
ARSENAL F.C.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Έτσι είναι η Άρσεναλ. Κάθε φορά που φεύγει η Δαμόκλειος σπάθη του «πρέπει» πάνω από τα κεφάλια των παικτών της, τότε παίζει… μπαλάρα!

Κάθε φορά που οι Λονδρέζοι μένουν μακριά από ένα στόχο και το άγχος απομακρύνεται, τότε κρύβουν το τόπι. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και φέτος.

Μία ομάδα που έμοιαζε σχεδόν διαλυμένη, μέσα σε μία εβδομάδα μεταμορφώθηκε ολοκληρωτικά. Με τρεις καθαρές, χορταστικές νίκες μέσα μία εβδομάδα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σαουθάμπτον, Στόουκ), η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ πλησίασε στον πόντο τη Λίβερπουλ, βάζοντας φωτιά στη μάχη για το Champions League δύο στροφές πριν το φινάλε.

Λίγοι το έχουν παρατηρήσει, αλλά ο Αλέξις Σάντσες διάγει την πιο παραγωγική του σεζόν στην Αγγλία και μακριά από το Emirates, όπου έχει σκοράρει 15 από τα 21 τέρματα του στη φετινή Premier League.

Μπορεί ο Ολιβιέ Ζιρού να σκόραρε δύο φορές (42’, 80’), όμως ο Χιλιανός ήταν πραγματικά χάρμα οφθαλμών με έξοχη ασίστ στον Οζίλ (55’) κι ένα ακόμα γκολ (76’) στην εύκολη νίκη της Άρσεναλ με 1-4.

Ο Πίτερ Κράουτς με ένα γκολ με το χέρι που θα ζήλευε κι ο Μαραντόνα μείωσε προσωρινά σε 1-2 (67’), όμως η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ δεν είχε όρεξη για αστεία και έφτασε χαλαρά στο 1-4, κλείνοντας με ιδανικό τρόπο την καλύτερη εβδομάδα στη φετινή σεζόν.

http://rutube.ru/video/embed/b40de2b2a27eb5041a2af03dd0bf27f3
Στόουκ - Άρσεναλ 1-4 (vid)