MENU

Το παιχνίδι που ανοίγει την 25η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ είναι αυτό μεταξύ της Άρσεναλ και της Χαλ στο Έμιρεϊτς με τον Μάρκο Σίλβα να επιστρέφει στον... τόπο του εγκλήματος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Χαλ στο συγκεκριμένο γήπεδο είχε γράψει ιστορία με το 3-2 επί της Άρσεναλ ως τεχνικός του Ολυμπιακού.

Οι αγγλικές εφημερίδες ήδη κάνουν λόγο για επανάληψη εκείνου του μεγάλου αποτελέσματος, με τον Σίλβα να έχει εξαιρετικές αναμνήσεις από το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού μέσα στην έδρα των Κανονιέρηδων.

«Το Έμιρεϊτς και η νίκη με τον Ολυμπιακό μου φέρνουν πολύ καλές αναμνήσεις. Έχω διαβάσει την Άρσεναλ και έχω προετοιμαστεί γι' αυτό το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο που κάνω με κάθε αντίπαλο. Θα σας πω τι είχα πει στους παίκτες του Ολυμπιακού πριν από εκείνο το ματς. Τους είχα πει, ποτέ να μην φοβούνται όταν παίζουν με μεγάλους αντιπάλους. Να βγουν έξω και να απολαύσουν τη στιγμή. Φυσικά και σέβομαι τον Αρσέν Βενγκέρ. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, ένας από τους καλύτερους στο ποδόσφαιρο», σχολίασε ο Σίλβα.

Σίλβα: «Το Έμιρεϊτς μου φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις με τον Ολυμπιακό»