MENU

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 FM:

Για την κατάσταση που επικρατεί φέτος στην ΑΕΛ και τον προσεχή αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Δεν είναι έτσι όπως τα περιμέναμε τα πράγματα παρότι υπάρχει καλό ρόστερ. Τα προβλήματα όμως ξεχνιούνται όταν μπαίνουν οι παίκτες στο γήπεδο, όλοι οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχουν μια σπουδαία νίκη που τη χρειάζεται η Λάρισα. Ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο ρόστερ στη Σούπερ Λιγκ, ομάδα που δημιουργεί 15-16 ευκαιρίες μην την φοβάστε. Κάποια στιγμή θα έρθουν και τα εύκολα γκολ. Η Λάρισα θα προσπαθήσει να κρατήσει το μηδέν γιατί θα είναι καλό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Θα επιχειρήσει να κόψει τις επιθέσεις του Δικεφάλου και να μην του επιτρέψει να παίξει καλό ποδόσφαιρο, θα είναι κλειστό ματς».

Για το αν θα υπάρξει ένταση στο ματς του Σαββάτου: «Θα υπάρχει παλμός από τους φιλάθλους της Λάρισας, αυτό κάνουν τόσα χρόνια. Βέβαια στην Ελλάδα όλα εξαρτώνται από το αποτέλεσμα, αν είναι κακό τότε ξεσπάει στο γήπεδο, καλύτερα όμως να το κάνουν μεσοβδόμαδα σε αυτούς που φταίνε και όχι στο γήπεδο. Χρειάζονται ψυχολογία οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για την κατάσταση στον Ηρακλή: «Θλίβομαι και λυπάμαι για την κατάντια που έχει φτάσει η ομάδα. Πρέπει να συγχαρούμε στον Σάκη Αναστασιάδη και στον Φώτη τον Γκιζέλη που ανέλαβαν, πρέπει να τους δείξουμε εμπιστοσύνη. Αυτό που προέχει είναι ο Ηρακλής να βγει από αυτό το δύσκολο μονοπάτι που κάποιοι διάλεξαν για αυτόν. Πρέπει να βρεθεί μια σταθερή διοίκηση που θα βοηθήσει την ομάδα. Πρέπει να επαναδραστηριοποιηθεί ο Χατζηπαναγής και να βοηθήσει την ομάδα στην θέση και στην κατηγορία που της αρμόζει».

Πλίτσης: «Ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο ρόστερ»