MENU

Μπορεί την Παρασκευή (10/2) η διοίκηση της Θύελλας Ραφήνας, να έκανε γνωστή την λύση της συνεργασίας της με τον Πέτρο Τσιγκούλη, ωστόσο φρόντισε άμεσα να βρει τον αντικαταστάτη του στην τεχνική ηγεσία.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Θανάση Κολιτσιδάκη. Ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού, του ΟΦΗ και του Απόλλωνα, είχε δώσει τα χέρια με την διοίκηση των «λιγνιτωρύχων» και το μόνο που απέμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του, κάτι το οποίο κι έγινε το βράδυ της Κυριακής (19/2).

Ο νέος τεχνικός της ομάδας της Αντολικής Ατττικής, ο οποίος αποτελεί γνώστη της κατηγορίας, καθώς στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Ατσαλένιο, Επισκοπή, Ηρόδοτο, αλλά και στην Football League ως τεχνικός της Καλαματάς, καλείται να την οδηγήσει στην επίτευξη του στόχου της που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας, ανακοινώνουν την πρόσληψη του κ.Θανάση Κολιτσιδάκη, ο οποίος και θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «Λιγνιτωρύχων».

Καλωσορίζουμε τον κ.Κολιτσιδάκη στην οικογένεια της Θύελλας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο ομολογουμένως πολύ δύσκολο έργο του.»

Ανέλαβε την Θύελλα Ραφήνας ο Κολιτσιδάκης