MENU

Στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις έπειτα από το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, επιστρέφει η Παναχαϊκή η οποία υποδέχεται αύριο στο «Κώστας Δαβουρλής» την Θήβας για την 12η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Το συγκρότημα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου το οποίο ολοκλήρωσε το Σάββατο (10/12), την προετοιμασία τους για το ματς κόντρα στους Βοιωτούς με χαλάρωμα, θα αγωνιστεί σ΄αυτό δίχως τον τραυματία Μαστραντωνάκη, αλλά και τον Κωνσταντινίδη που επίσης προέρχεται από τραυματισμό.

Στόχος των Αχαιών δεν είναι άλλος από την έκτη εντός έδρας νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες, ενώ δεν αποκλείεται σε περίπτωση στραβοπατήματος του Παναρκαδικού να ανοίξει κι άλλο την διαφορά της από αυτόν.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο κόουτς των «κοκκινόμαυρων», έκανε γνωστή την αποστολή του εν λόγω αγώνα, από την οποία εκτός έμειναν για λόγους τακτικής οι Ζιώγκας, Σούλης Βασ., Σούλης Σταύρ., Κωνσταντακόπουλος, Πολυχρόνης και Δημητρίου.

Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Βρονταράς, Χαλκιάς, Βλάχος, Μπιτσάκος, Αδαμόπουλος, Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης, Φωτάκης, Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης, Γκίνο, Σιαλμάς, Παπαδόπουλος, Στεργίδης, Πιτταράς, Τσαφταρίδης και Γεωργαντόπουλος.

Η αποστολή της ομάδας με αρχηγό τον Τάκη Κυριακόπουλο θα καταλύσει σήμερα το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Τζάκι».

Χωρίς τους τραυματίες κόντρα στην Θήβα η Παναχαϊκή