MENU

Ο Ερμής Ζωνιανών πέτυχε την τρίτη του εντός έδρας νίκη στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Ο επιθετικός των «πρασίνων Νίκος Κατσικοκέρης μίλησε στο SDNA για το εν λόγω αποτέλεσμα, το πώς η ομάδα του κατάφερε να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ, αλλά και στους τομείς τους οποίους υστέρησε ο ΟΦΗ.

Ο Ερμής Ζωνιανών πέτυχε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια ιστορική ομάδα όπως ο ΟΦΗ. Τι αντίκτυπο μπορεί να έχει αυτό για την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία;

«Σίγουρα ήταν μια μεγάλη νίκη για τον σύλλογο του Ερμή. Περιμέναμε όλα τα παιδιά να αποδείξουμε την δουλειά που γίνεται στην ομάδα από το καλοκαίρι, στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος για παραμονή στην κατηγορία. Ήταν ένα ματς εντός έδρας στο οποίο εμείς θέλαμε τους τρεις βαθμούς σ΄αυτή τη χρονική στιγμή και αυτό έτυχε να είναι απέναντι στον ΟΦΗ».

Όταν πήγατε στα αποδυτήρια τι ήταν αυτό το οποίο σας είπε ο προπονητής σας να προσέξετε προκειμένου να κρατήσετε το υπέρ σας αποτέλεσμα μέχρι το τέλος;

«Το μόνο που μας ζήτησε ο προπονητής μας ήταν να έχουμε σωστή αμυντική λειτουργία. Ήταν φυσιολογικό ότι ο ΟΦΗ θα έμπαινε να μας πιέσει στο δεύτερο ημίχρονο. Εμείς από την πλευρά μας έπρεπε να προσέξουμε τα νώτα μας και αν ερχόταν κάποιο δεύτερο γκολ να τελειώναμε το παιχνίδι».

Σε ποιους τομείς πιστεύεις ότι υστερούσε στο χτεσινό παιχνίδι ο ΟΦΗ;

«Πιστεύω ότι αυτό το οποίο έλειπε από τον ΟΦΗ όπως αποδείχτηκε και από το παιχνίδι, ήταν η καρδιά και ο αέρας της μεγάλης ομάδας».

Η νίκη αυτή μπορεί να παίξει ρόλο σ΄ότι έχει να κάνει με τον στόχο της ομάδας που είναι η παραμονή στην κατηγορία;

«Όχι. Ο στόχος μας είναι σταθερός ανεξαρτήτου νίκης αντιπάλου. Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι τρεις βαθμοί όσο πιο γρήγορα τους μαζέψουμε, τόσο πιο γρήγορα θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Πως καταφέρατε να διαχειριστείτε την πίεση που σας άσκησε ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο;

«Όπως είπα και πριν ξέραμε ότι ο ΟΦΗ θα πιέσει αλλά δεν έκανε κάτι το τρομερό που να πούμε ότι θα χάσουμε το παιχνίδι».

Το γεγονός ότι καταφέρατε να διατηρήσετε το αήττητο της έδρας σας απέναντι σε έναν από τα φαβορί ανόδου, σημαίνει κάτι αυτός για εσάς;

«Θεωρώ ότι όταν έχεις το απόλυτο στην έδρα σου, είσαι κατά μεγάλο ποσοστό πετυχημένος στο στόχο που έχεις θέσει. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά και προσπαθούμε στην έδρα μας να δείξουμε την δύναμη μας».

Κατσικοκέρης:«Δεν έκανε κάτι το τρομερό ο ΟΦΗ»