MENU

Στις νίκες έπειτα από πέντε αγωνιστικές επέστρεψε η Καλαμάτα. Το συγκρότημα του Λεωνίδα Μπίλη μπήκε δυνατά στο ματς και στο 7΄ έφτασε μια ανάσα από το 1-0, το σουτ όμως του Παναγιωτόπουλου αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Ψυχογιό, ενώ ένα λεπτό αργότερα την ίδια ακριβώς κατάληξη είχε και το τετ α τετ του Αγγελόπουλου με τον τερματοφύλακα της ομάδας της Αρκαδίας . Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν στις δύο αυτές φάσεις οι Μεσσήνιοι, το πέτυχαν στο 29΄ με το σουτ του Παναγιωτόπουλου.

Η εξέλιξη αυτή όπως ήταν φυσικό αφύπνισε τους «πράσινους» οι οποίοι στο 35΄ είχαν την πρώτη του καλή στιγμή στο ματς με το σουτ του Καδά να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Θωμά. Στο 45΄ το συγκρότημα του Γιώργου Αντωνόπουλου έφτασε μια ανάσα από το 1-1, το πλασέ όμως του Σαλαπάτα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των «μελανόλευκων», με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 47΄ η Καλαμάτα έφτασε κοντά στο να ζευγαρώσει τα τέρματα της, το σουτ όμως του Παναγιωτόπουλου αποκρούστηκε με δυσκολία σε κόρνερ από τον Ψυχογιό.

Από το σημείο εκείνο και μετά οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε παιχνίδι με συνέπεια να μην δημιουργηθεί κάποια αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες. Όλα αυτά μέχρι το 89΄ όταν και το πλασέ του Καδά πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Θωμά. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε με το υπάρχον σκορ στο 93΄ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι , ο Τσόφλιος όμως που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον Θωμά, με το αποτέλεσμα να μένει ως έχει μέχρι τη λήξη του αγώνα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Λεωνίδας Μπίλης): Θωμάς, Γαλανόπουλος, Καλαγκάνης, Λένγκα, Νινιός, Τσιμικλής, Αγγελόπουλος, Ρήγας, Παναγιωτόπουλος (78' Ιλιεφ), Κερμενίδης (70' Κωνσταντινίδης), Αθανασόπουλος (61' Κραστόβτσεφ).

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Ψυχογιός, Ασεν, Μπούτας (75' Μηλιώτης), Κυριακόπουλος, Χατζόπουλος, Σταθουλόπουλος, Σαλαπάτας (53' Χρήστου), Δήμος (66 Αρώνης), Τσόφλιος, Καδάς, Κώτσιρας.

Νίκη ανάσα για Καλαμάτα