MENU

Δεν έχει καμία απολύτως...δουλειά να βρίσκεται σ' αυτή την κατηγορία και φέτος, τουλάχιστον, σε αντίθεση με πέρυσι, το αποδεικνύει εμπράκτως: ο Άρης παρέμεινε αήττητος μετά την συμπλήρωση και της 6ης αγωνιστικής, καθώς το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου κέρδισε χωρίς να φορτσάρει και τον Λαγκαδά σήμερα στο Χαριλάου.

Το σκορ άνοιξε με ωραία εκτέλεση πέναλτι (σωστή απόφαση, καθώς ο Λαβιδάς έκανε καθαρό χέρι) ο Καπνίδης στο 33΄, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο- ευρισκόμενος σε φοβερή κατάσταση φέτος- Ντούνης διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Με αυτή τη νίκη οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν τους 15 βαθμούς έχοντας μόνο νίκες στα 5 φετινά ματς που έχουν δώσει (είχαν ρεπό στην πρεμιέρα) και βρίσκονται στο +4 από τον δεύτερο Νέστο Χρυσούπολης, με τον οποίο παίζει την επόμενη αγωνιστική.

Απ' ό,τι φαίνεται, λοιπόν, το «τραίνο» του Άρη έχει μπει πλέον για τα καλά στις ράγες της επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια.

Επόμενη (και προσωρινή) στάση η Football League.

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Τζινάρ, Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο, Γεωργιάδης, Καζναφέρης, Παυλίδης (81΄Ντογος), Ρόβας, Ντούνης (70΄ Καλογέρης), Ν΄Λουντούλου, Πόι, Καπνίδης (60΄Κυβελίδης)

ΑΠΕ Λαγκαδά (Γιάννης Παγώνης): Καλογεράκης, Βασαϊτης, Καπετανόπουλος (60΄Πολιτης), Λαβίδας, Αθανασίου, Λεμονής, Ξανθόπουλος, Τσερκέζης, Κράββαρης (67΄ Σαράφογλου), Παναγιωτούδης, Βεϊδαμενίδης (76΄ Παπαναστασίου).

Επόμενη στάση: Football League!