MENU

Βέβαιοι εξακολουθούν να εμφανίζονται στη Φλουμινένσε ότι ο Τζιοβάνι θα αποδεχθεί την πρόταση που του κατατέθηκε και θα παραμείνει στην ομάδα του Ρίο. Ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου της Βραζιλίας, Φερνάντο Σιμόνε, φέρεται να παρουσιάστηκε σίγουρος μιλώντας σε δημοσιογράφους, ότι ο 26χρονος αριστερός μπακ θα υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο. Η εν λόγω σιγουριά υπάρχει στην πλευρά της Φλουμινένσε τις τελευταίες μέρες και αποτυπώνεται στα δημοσιεύματα που υπάρχουν στη χώρα του καφέ.

Την ίδια στιγμή, όμως, τόσο ο ίδιος ο Τζιοβάνι όσο και ο πατέρας του έχουν διαβεβαιώσει την ΑΕΚ (σε επαφές που είχαν με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς) ότι θα τηρηθεί η προφορική συμφωνία που έχουν οι δύο πλευρές, ενώ οι άνθρωποι της Elenko Sports, εταιρείας που έχει τα δικαιώματά του, έχουν μεταφέρει στην Ένωση πως κατέθεσαν τα έγγραφα για να ενεργοποιηθεί η ρήτρα και να μείνει ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το τέλος αυτής της υπόθεσης (που αναμένεται να... καταγραφεί τις αμέσως επόμενες ώρες) δεν μπορεί να τους βρει όλους... ευχαριστημένους και είτε θα αποδειχθεί βάσιμη η βεβαιότητα της Φλουμινένσε είτε οι διαβεβαίωση της πλευράς του Τζιοβάνι προς την ΑΕΚ.

«Ο Τζιοβάνι θα μείνει στη Φλουμινένσε»