MENU

Ηταν από τους πρωταγωνιστές του Ηρακλή. Ο Ντιέγκο Ρομάνο, μετά από έξι χρόνια, άλλαξε ομάδα και όπως τόνισε και ο ίδιος δεν το μετάνιωσε στιγμή. 

Ο Αργεντίνος μέσος, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο Ηρακλής και της νέας χρονιάς θα εντυπωσιάσει.Αναλυτικά όσα είπε στο "Αθλητικό Metropolis 95,5":

«Eίμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι με την προσπάθεια που κάνουμε όλη αυτή την χρονιά. Ο κόσμος μας δίνει μεγάλη χαρά με την παρουσία του στο γήπεδο, είπε αρχικά ο Αργεντίνος άσος.

Για την σταθερή πορεία της ομάδας: «Αυτό οφείλεται στη δουλειά που κάνουμε όλη μέρα. Η σωστή προετοιμασία οφείλεται στον κόουτς και την διοίκηση. Κάναμε μια ομάδα με νέους και έμπειρους παίκτες και δυνατά αποδυτήρια που ήταν το μυστικό της επιτυχίας. Για να καταφέρεις μεγάλα πράγματα πρέπει να έχεις δύναμη, ηρεμία στα αποδυτήρια. Όλοι κοιτάνε το καλό της ομάδας και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα».

«Σίγουρα είμαι δικαιωμένος που επέλεξα τον Ηρακλή. Μαζί με την γυναίκα μου αποφάσισα να έρθω σε μια μεγάλη ομάδα και να απορρίψω άλλες τόσες και να αφήσω ένας μέρος στο οποίο ζούσα έξι ολόκληρα χρόνια. Όλα πήγαν καλά, όπως τα περίμενα. Είμαι πολύ χαρούμενος με την προσπάθεια που κάνουμε. Πάντα μπορώ να δώσω το καλύτερο κα θα συνεχίσω να το δίνω το 100% για την ομάδα μου».

«Αν δεν πάρει αδειοδότηση η ομάδα, με τους παίκτες που έχουμε πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

 Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Στην Ξήνθη είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία, δυστυχώς πήρα κόκκινη κάρτα και ήμουν παρα πολύ στεναχωρημένος για αυτό. Ένιωσα όμως περήφανος για την προσπάθεια και την στηριξη που είχαμε από τον κοσμο».

 Για τη ζωή στη Θεσσαλονίκη: «Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι μας αγκάλιασαν, μας βοήθησαν, είναι κάτι το φανταστικό αυτό που ζούμε και νιώθω συγκινημένος εγώ και η οικογένεια μου»

 Για τον κόσμο: «Ο κόσμος του Ηρακλή είναι ανεπανάληπτος. Όταν μπαίνω στο γήπεδο μου θυμίζουν τα χρόνια που έπαιζα στην Αργεντινή».

 Για τον Σπύρο Παπαθανασάκη: «Έχουμε μιλήσει κάποιες φορές. Είναι απλός άνθρωπος, είναι κοντά στην ομάδα και έδειξε ότι θέλει το καλύτερο για τον Ηρακλή και μαζί με έμας θα το καταφέρει».

 Για τον Νίκο Παπαδόπουλο: «Η δουλειά του κόουτς φαίνεται στο γήπεδο. Μας έχει όλους εμπιστοσύνη, έχει φτιάξει τα αποδυτήρια της ομάδας και σε αυτόν οφείλονται αυτά που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής».

«Δεν μετάνιωσα στιγμή για την επιλογή μου»