MENU

Αναλυτικά τα όσα είπε στο "Αθλητικό Metropolis 95,5fm":

«Δεν θέλω να ασχοληθώ με το θέμα προπονητή. Θυμάστε αυτό που σας έλεγα παλιότερα για το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Δεν έχει σημασία αν θα έρθει ο Μυροφορίδης ή ο όποιος προπονητής. Νούμερο ένα πρόβλημα στον Άρη είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Ο Άρης είναι για δεύτερη φορά στη Β’ Εθνική. Δεν είναι μια αξιόπιστη λύση ο Καρυπίδης για τον Άρη. Είναι μπερδεμένος ο Άρης και το μπέρδεμα οφείλεται εκεί. Ο Άρης θέλει έναν άνθρωπο που να έχει την οικονομική δυνατότητα.

Ο Καρυπίδης δεν έχει τώρα τις δυνατότητες για να πάει μπροστά ο Άρης. Εσείς πιστεύετε πως είναι μια φερέγγυα οικονομική δύναμη για να περπατήσει τον Άρη των ονείρων μας στη Super League και με διακρίσεις; Ο Άρης μίκρυνε πάρα πολύ. Όταν αποδέχεσαι τέτοιους επενδυτές έχεις μικρύνει. Είναι ένας επικίνδυνος δρόμος αυτός που πήρε ο Άρης. Δέστε που κατάντησε ο Ηρακλής όταν πριν μερικά χρόνια κάποιοι πανηγύριζαν στη Θεσσαλονίκη για τον Παπαθανασάκη. Ο Άρης έχει έναν χρόνο που λειτουργεί ως ΠΑΕ. Να δείτε την επόμενη χρονιά πόσα χρέη θα έχει ο Άρης. Το μέλλον δεν είναι αυτός ο επενδυτής. Δεν έχω κάτι με το παιδί. Ξέρω το μέγεθός του και δεν θέλω τέτοιοι άνθρωποι να υπάρχουν σε αυτό το δύσμοιρο ποδόσφαιρο.

Αυτή είναι η άποψή μου. Έτσι το βλέπω εγώ. Όταν είσαι δύο χρόνια στη Γ’ Εθνική και άλλα δύο χρόνια στη Β’ Εθνική για ποιο μέγεθος Άρη μιλάμε; Ο Καρυπίδης δεν πήγε καλά επιχειρηματικά, οι επιχειρήσεις του έχουν πτωχεύσει, έχει βουλιάξει ο άνθρωπος. Και θα επιζήσει ο Άρης ως επιχείρηση; Εύχομαι ο Άρης να μην φτάσει στο σημείο που έφτασε ο Ηρακλής. Οι επιχειρήσεις του έχουν πτωχεύσει. Η Βέροια που ήταν δική του έχει πάει στα τάρταρα. Πώς θα τη γλιτώσει ο Άρης;».

«Βέλη» Χατζάρα κατά Καρυπίδη