MENU

Όπως είναι από νωρίς γνωστό, η «αντιπολίτευση» πήρε ξεκάθαρη νίκη στην ψηφοφορία που έγινε στην Football League προκειμένου να εκλεγούν τα τρία άτομα που θα την εκπροσωπήσουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 14 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, εξελέγησαν οι Λεωνίδας Λεουτσάκος του Αχαρναϊκού και Αντώνης Λεβεντογιάννης του Απόλλωνα Σμύρνης, που είναι οι δύο υποψήφιοι οι οποίοι στηρίζουν την παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου.

Μαζί τους, θα ψηφίσει και ο Αντώνης Ρέλλας του Παναιγιαλείου, ο οποίος στηρίζει το «σύστημα» και την παράταξη του Δημήτρη Ελευθεριάδη. Όμως στην ψηφοφορία που έγινε, απέτυχε παταγωδώς να εκλεγεί, καθώς συγκέντρωσε μόλις 8 ψήφους, αλλά τελικά θα βρεθεί στην Γ.Σ. της ΕΠΟ για να ψηφίσει, καθώς τον επέλεξε ως αντίκλητο ο πρόεδρος της Football League, Στέλιος Σφακιανάκης! Ορίστηκε δηλαδή, παρά το γεγονός ότι στην ψηφοφορία συνετρίβη!

Έχει, όμως, ενδιαφέρον να δούμε ποιοι ήταν οι 8 που αρχικά τον ψήφισαν, ώστε να γνωρίζουμε και εμείς και όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι, ποιοι είναι εκείνοι που στηρίζουν το σημερινό καθεστώς και δεν επιθυμούν την αλλαγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τον ψήφισαν λοιπόν, οι εξής:

-Ο πρόεδρος της Football League, Στέλιος Σφακιανάκης.

-Ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στο Δ.Σ. της Football League και διωκόμενος (με πρόταση να παραπεμφθεί) για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», Γιάννης Παπακωνσταντίνου.

-Και οι ΠΑΕ:

Έτσι έχουν τα πράγματα στην Football League, η οποία σε κάθε περίπτωση, θα πάει στις κρίσιμες εκλογές που έρχονται με την πλειοψηφία (2-1) να στηρίζει την αντιπολίτευση.

Αυτοί ψήφισαν το «σύστημα» στην Football League!