MENU

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 της Θεσσαλονίκης, έκανε ο κεντρικός αμυντικός της Λαμίας Δημήτρης Κοτσώνης, εκτός από την ήττα του Άρη στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι, αναφέρθηκε ακόμα στο φετινό δυναμικό των «κτρίνων» αλλά και στην μάχη για την άνοδο στην Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το φιλικό: «Μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα, θεωρώ ότι ο Άρης είδε το ματς λίγο αψήφιστα. Εμείς δουλέψαμε καλύτερα αυτήν την εβδομάδα και τον αντιμετωπίσαμε καλύτερα».

Για το αν το 4-0 είναι βαρύ σκορ για τον Άρη: «Είναι πολύ βαρύ. Δεν το περίμενε ο Άρης ότι θα πιέσουμε μπροστά και θα παίξουμε τόσο καλά».

Για τον φετινό Άρη: «Ο Άρης έχει καλό ρόστερ και εξαιρετικούς παίκτες. Ήταν μια σφαλιάρα το 4-0 και θα καταλάβει ο Άρης ότι στο Πρωτάθλημα θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Ο Άρης έχει μείνει λίγο πίσω από πλευράς προετοιμασίας. Οι περισσότερες ομάδες δούλεψαν πιο πολύ, ενώ ο Άρης φτιάχτηκε κυρίως αυτόν τον μήνα».

Για τη μάχη της ανόδου: «Είναι 4-5 ομάδες που φαίνεται ότι έχουν ξεφύγει. Ο Απόλλων, τα Τρίκαλα, ο ΟΦΗ, εμείς, ο Άρης. Θα γίνει μάχη πιστεύω. Ο Άρης είναι το φαβορί με την ομάδα που έχει, όμως, είναι πίσω από πλευράς προετοιμασίας. Οι άλλες ομάδες είναι πιο έτοιμες».

Κοτσώνης: «Ο Άρης είδε το ματς αψήφιστα»