MENU

Στην κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της Παναχαϊκής, προχώρησε έπειτα από απόφαση της η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία συνεδρίασε την Πέμπτη (17/12).

Εκτός όμως από την εν λόγω απόφαση η Επιτροπή έδωσε προθεσμία τόσο στην Καλλιθέα όσο και στον Εργοτέλη, έπειτα από ακρόαση για τους αγώνες Αχαρναϊκός – Καλλιθέα και Εργοτέλης – Χανιά να καταθέσουν υπομνήματα μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου για τα δύο αυτά παιχνίδια τα οποία εμφανίζονται ως ύποπτα.

Τέλος η Επιτροπή βρίσκεται υπό διάσκεψη σ΄ότι έχει να κάνει με το αίτημα που έχουν καταθέσει οι Γιώργος Αμπάρης και Νίκος Αραμπατζής με το οποίο ζητούν την κατάπτωση της εγγυητικής της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Αιτήσεις των αθλητών Ιωάννη Χλωρού, Λεωνίδα Κυβελίδη, Νικολάου Λουμπαρδέα, Κων/νου Μενδρινού, Κων/νου Κωνσταντινίδη και των τρίτων, Γεωργίου Τάνταρου, Αθανασίου Κωταντούλα, Βασιλικής Διαμαντοπούλου, της εταιρείας «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΞΕΝΟΔ/ΚΕΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ Α.Ε.» και της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ Γ.Ε. περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΕ 2005. (εξ αναβολής)

Αίτηση των αθλητών Γεωργίου Αμπάρη και Νικολάου Αραμπατζή περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ.

(ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ)

Ακρόαση ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (εξ αναβολής)

ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ - ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΕΩΣ 23.12.15 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.

Ακρόαση ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (εξ αναβολής)

ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΕΩΣ 23.12.15 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.»

Κατέπεσε η εγγυητική της Παναχαϊκής από την ΕΕΑ