MENU

Από το πρωί της Τετάρτης διαβάσατε στο SDNA το πλήρες ρεπορτάζ της βελγικής εφημερίδας «HetLaatsteNieuws» που αποκάλυπτε πως ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ έλαβε την απόφαση να μην προχωρήσει στην απόκτηση μετοχών του Παναθηναϊκού λόγω των μεγάλων χρεών που βρήκε μετά τους ελέγχους που πραγματοποίησε, αλλά και να διατηρήσει στην κατοχή του εκείνες της Μουσκρόν. Υπενθυμίζεται, πως η συγκεκριμένη εξέλιξη κατέληγε στο ότι ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας επικεντρώνεται πλέον στο πρότζεκτ του στη Μουσκρόν.

Νεότερο δημοσίευμα, ωστόσο, από το Βέλγιο πηγαίνει το ρεπορτάζ των συναδέλφων ένα βήμα παραπέρα. Συγκεκριμένα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η «lavenir», ο Παϊρόζ σκοπεύει να επενδύσει στη Μουσκρόν ένα ποσό κοντά στα 20 εκατ. ευρώ, που όπως υποστηρίζει η εν λόγω πηγή αρχικά προορίζονταν για μεταγραφές στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, επισημαίνεται πως τα χρήματα αυτά θα αλλάξουν άρδην το στάτους της Εξέλ που αυτή τη στιγμή έχει το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας. Φυσικά, δεν θα μπορούσε παρά να γίνεται αναφορά και σε ένα βάθος χρόνου (πράγμα που συνέβη ουκ ολίγες φορές στην υπόθεση του Παναθηναϊκού), αφού επισημαίνεται πως η συγκεκριμένη επένδυση δεν θα γίνει στο τρέχον μεταγραφικό παράθυρο. Όλα αυτά, την ώρα που η Εξέλ δίνει μάχη για παραμονή στην πρώτη κατηγορία του Βελγίου.

Πάντως, διευκρινίζεται ότι όπως αναφέραμε και στο πρωινό δημοσίευμα, την Παρασκευή στις 12:30 το πρωί θα δοθεί μία συνέντευξη Τύπου από τον πρόεδρο της Μουσκρόν, Πατρίκ Ντεκλέρκ, έτσι ώστε να διασαφηνιστούν όλα τα ζητήματα. Μία συνέντευξη που βεβαίως, δεν αποκλείεται να βγάλει ειδήσεις από επίσημα χείλη και σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό.

«Ο Παϊρόζ βάζει στη Μουσκρόν 20 εκατ. ευρώ που προόριζε για τον Παναθηναϊκό!»