MENU

Οπως αποκαλύπτει στη στήλη του στη «Live Sport» ο Βασίλης Βέργης, τόσο ο Γιάννης Κομπότης -ιδιοκτήτης του Λεβαδειακού- και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ και της Σούπερ Λιγκ- όσο και οι άλλοι από πλευράς Ομοσπονδίας (Παπακωνσταντίνου, Σταθόπουλος, Προύντζος, Υφαντής, Παπανικολάου) που σύντομα θα κληθούν να απολογηθούν στον κ.Ανδρεάδη κι αναμένεται επίσης να τους επιβληθεί η απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο (έχει ήδη γίνει με τον Γ.Κομπότη), εξετάζουν την περίπτωση της μη παρουσίας τους στα Συμβούλια της ΕΠΟ, ως πράξης αποδοχής (!) της ποινής του ανακριτή. Σκέφτονται δηλαδή με αυτό τον τρόπο να προσπαθήσουν να αποφύγουν την παραίτηση από τις θέσεις τους!

Το ενδεχόμενο αυτό κυοφορείται στις σκέψεις και στις συζητήσεις τους τη δεδομένη στιγμή, καθώς εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι να προσπαθήσουν να γλιτώσουν τις παραιτήσεις οι οποίες θα οδηγήσουν φυσικά την ΕΠΟ σε άμεση εκλογική διαδικασία. Με αυτά τα τεχνάσματα βέβαια δείχνουν για μία ακόμα φορά τη νοοτροπία που διέπει τη συγκεκριμένη διοικητική ηγεσία της Ομοσπονδίας. 

Φυσικά κάτι τέτοιο πολύ δύσκολα μπορεί να σταθεί ως επιχείρημα, ότι δηλαδή ένας παράγοντας της ΕΠΟ δεν θα ασχολείται προσωρινά με το ποδόσφαιρο απλά και μόνο επειδή δεν θα παρίσταται στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Την ίδια στιγμή βέβαια και η Σούπερ Λιγκ μένει αμέτοχη και δεν φαίνεται να «καίγεται» για να καλέσει τον Γιάννη Κομπότη να παραιτηθεί από τη θέση του, αφού είναι μέλος του Δ.Σ. Παρ' ό,τι η απαγόρευση που του επεβλήθη είναι γνωστή εδώ και μέρες, η Λίγκα όχι μόνο δεν έχει προχωρήσει στην αντικατάστασή του, αλλά ενώ ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη θα συνεδριάσει το Δ.Σ., δεν περιλαμβάνεται πουθενά στα θέματα της ημερήσιας διάταξης η αντικατάσταση του ισχυρού άνδρα των Βοιωτών.

Με τέχνασμα-κοροϊδία θέλουν να «γαντζωθούν» στην ΕΠΟ