MENU

Ένας εκ των μαρτύρων ήταν και το μέχρι πρότινος μέλος της ΚΕΔ (επιλογή Γκιρτζίκη από πέρσι), Δημήτρης Νταμπώσης, που έχει μείνει αξέχαστος από τότε που ως παρατηρητής έβγαλε «λάδι» τον Δημήτρη Καλόπουλο, στο αλήστου μνήμης ντέρμπι των «αιωνίων» της σεζόν 2010-11 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Νταμπώσης κλήθηκε ως μάρτυρας διότι ήταν παρατηρητής στον αγώνα Καβάλα-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 (13/4/2009) ο οποίος είχε θεωρηθεί ύποπτος προς χειραγώγηση από την UEFA, αλλά κρίθηκε ως μη χειραγωγημένος από το πρώτο δικαστήριο για το Koriopolis.

«Δεν αντιλήφθηκα κάτι σε εκείνο το ματς. Παίχτηκε με ένταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής (σ.σ. Ντάκος) είχε κάνει κάποια λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο, αλλά τίποτε άλλο», είπε ο διαιτητο-παράγοντας από την Πιερία, ενώ ρωτήθηκε και για τον κατηγορούμενο Αχιλλέα Μπέο:

«Και όταν ήμουν διαιτητής και μετά που έγινα παρατηρητής, ο Μπέος ήταν πάντα πάρα πολύ καλός απέναντί μου. Πάντα με καλωσόριζε και δεν μου δημιουργούσε προβλήματα».

Κατέθεσαν επίσης οι Καρούζος και Παρλιάρος, που διαχειρίζονται το σάιτ mikriliga και οι οποίοι είχαν λάβει ένα χρηματικό ποσό από τον Γιώργο Τσακογιάννη για να διαφημίσουν στο σάιτ μια εταιρία αθλητικών ειδών. Για το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος διαιτητής Σέγγος φέρεται να τηλεφώνησε στον Τσακογιάννη από το τηλέφωνο του Καρούζου, ειπώθηκε πως έχει γίνει λάθος και πως δεν γνωρίζουν καν τον διαιτητή Σέγγο. Ο συνήγορος του πρώην αφεντικού της Ηλιούπολης, Κίμωνας Ευαγγελάτος, ζήτησε να γίνει πραγματογνωμοσύνη για την επίμαχη κλήση.

Την Τετάρτη επρόκειτο να καταθέσει ως μάρτυρας και ο Στράτος Γιδόπουλος, αλλά δεν εμφανίστηκε.

Η δίκη για το Koriopolis συνεχίζεται την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.

Νταμπώσης: «Ο Μπέος ήταν πάντα πάρα πολύ καλός απέναντί μου»