MENU

Ο εισαγγελέας Εφετών, Παναγιώτης Πούλιος, κατέθεσε την Μ. Δευτέρα στην Εισαγγελία την πρότασή του για το ποια πρόσωπα πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη σχετικά με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων που ξέσπασε το καλοκαίρι του 2011.

Το πρωί της Μ. Τρίτης, δικηγόροι αρκετών κατηγορουμένων, με τα στικάκια στα χέρια (καθώς πρόκειται για πρόταση 3.000 σελίδων και δεν μπορεί να τυπωθεί) βρέθηκαν στην εισαγγελία προκειμένου να παραλάβουν το υλικό.

Εκεί ενημερώθηκαν (ορισμένοι και από τον ίδιο τον Παναγιώτη Πούλιο που βρισκόταν στην Εισαγγελία) ότι πρέπει να προσέλθουν και πάλι σήμερα, Μ. Τετάρτη, με τα στικάκια τους, διότι ο εισαγγελέας χρειάστηκε να πάρει πίσω την πρότασή του ώστε να κάποιες διορθώσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για διορθώσεις καθαρά τυπικού χαρακτήρα και όχι ουσίας, δηλαδή δεν έχουν να κάνουν με προσθαφαιρέσεις ονομάτων.

Και σήμερα, πάντως, Μ. Τετάρτη 8/4, οι δικηγόροι των κατηγορουμένων δεν μπόρεσαν να πάρουν την πρόταση στα χέρια τους, καθώς ο κ. Πούλιος δεν την είχε καταθέσει εκ νέου το πρωί.

Δεν αποκλείεται τελικά, αυτό να γίνει την επόμενη εβδομάδα, οπότε και θα γίνουν με ακρίβεια γνωστά τα ονόματα όσων προτείνονται (προς το δικαστικό συμβούλιο) να παραπεμφθούν σε δίκη, καθώς και όσων προτείνεται η απαλλαγή τους.

Με τα… στικάκια στα χέρια οι δικηγόροι του «Koriopolis»