MENU

Αν τα παιχνίδια τελείωναν στο 80ό λεπτό, τότε η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας θα ήταν αγκαλιά με την πρόκριση στους «16» και η Γιουβέντους μία ανάσα από τον αποκλεισμό.

Δυστυχώς για τους Πορτογάλους τα παιχνίδια διαρκούν 90 λεπτά και οι Ιταλοί βρήκαν τον τρόπο να τους χαλάσουν τα σχέδια στο τέλος.

Στο Τορίνο το 0-1, έγινε 2-1 και στο «Αλβαλάδε» μία διαφαινόμενη νίκη για τα «λιοντάρια» έγινε μία άδοξη ισοπαλία.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν με ένα εντυπωσιακό πλασέ 9 λεπτά πριν το τέλος «σφράγισε» το 1-1 κι έσωσε τη «Μεγάλη Κυρία» που για ένα ημίχρονο παραπατούσε στη Λισσαβόνα.

Μόλις στο 10ο λεπτό, ο Ζέλσον Μαρτίνς «χόρεψε» την άμυνα της Γιουβέντους και ο Μπρούνο Σέζαρ που πήρε την απόκρουση του Μπουφόν, άνοιξε το σκορ (1-0).

Η ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν βρήκε δεύτερο γκολ για να κλειδώσει το ματς και το πλήρωσε.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε και η είσοδος του Ντόουγκλας Κόστα και του Ματουϊντί άλλαξε τις ισορροπίες. Η Γιουβέντους πίεσε πολύ και βρήκε το χρυσό γκολ 9 λεπτά πριν το τέλος, όταν η καταπληκτική κάθετη του Κουαδράδο, έκοψε στα δύο την άμυνα των Πορτογάλων, με τον «Πιπίτα» να μην λαθεύει για το 1-1.

1. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 4 10 7-1

2. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 4 7 5-5

3. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ 4 4 5-6

4. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4 1 3-8

https://streamable.com/m15ff
Σπόρτινγκ Λισσαβόνας - Γιουβέντους 1-1 (vid)