MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
BUNDESLIGA
Bayern Munich
BAYERN MUNICH
2 1
Bayer 04 Leverkusen
BAYER 04 LEVERKUSEN
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Κάθε ήττα της Μπάγερν Μονάχου είναι κάτι ασυνήθιστο. Δύο σερί ήττες είναι κάτι το εξωπραγματικό. Αν ερχόταν και τρίτη, τότε ο Κάρλο Αντσελότι θα δεχόταν ισχυρούς κλυδωνισμούς.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έβαλε πολύ δύσκολα στους Βαυαρούς, που όμως βρήκαν έναν ανέλπιστο σωτήρα. Το πρώτο γκολ στην Bundesliga με την φανέλα της Μπάγερν για τον Ματς Χούμελς έδωσε την δύσκολη νίκη με 2-1, που μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους τρεις βαθμούς.

Οι ασπιρίνες προσπάθησαν να παγώσουν το Μόναχο, όμως στο δεύτερο λεπτό ο Μπραντ αντέδρασε ερασιτεχνικά στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε. Οι Βαυαροί είχαν τον έλεγχο, αλλά λίγες καθαρές φάσεις. Σε μία από αυτές, ο Τιάγκο Αλκάνταρα πήρε το ριμπάουντ από ασταθή απόκρουση του Λένο και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ ακριβώς στο ημίωρο.

Μόνο που η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόνο πέντε λεπτά. Η Λεβερκούζεν βρήκε το ρήγμα από αριστερά και ο Τσαλχάνογλου με άπιαστο πλασέ έκανε το 1-1 (35’), με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα.

Το λυτρωτικό γκολ ήρθε με ένα ασυνήθιστό τρόπο για Μπάγερν. Ο Ματς Χούμελς σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους μετά από εκτέλεση κόρνερ και με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τους Βαυαρούς (2-1), που χρειάστηκαν στο τέλος τις επεμβάσεις του Νόιερ, αλλά και μία αμφισβητούμενη απόφαση του διαιτητή να μην δώσει πέναλτι σε χέρι του Τιάγκο Αλκάνταρα για να κρατήσουν ως το τέλος την πολύτιμη νίκη.

//www.dailymotion.com/embed/video/x53nzwe
Thiago Alcantara Goal HD - Bayern Munich 1-0... από fififilive
//www.dailymotion.com/embed/video/x53o0bn
Calhanoglu από fififilive
//www.dailymotion.com/embed/video/x53o4g9
Mats Hummels Goal HD - Bayern Munich 2-1 Bayer... από Gol-Live
Μπάγερν - Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-1 (vids)