MENU

Η ώρα του Μίλος στο ΝΒΑ έφτασε! Σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι του «ESPN» ο Σέρβος σούπερ σταρ συμφώνησε για δύο χρόνια με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, οι οποίοι έχουν στο ρόστερ τους μεταξύ άλλων τους All Star Μπλέικ Γκρίφιν - ΝτεΆντρε Τζόρνταν και θα πάει στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο Τεόντοσιτς βρήκε διετές συμβόλαιο στην ομάδα από το «ΛΑ», το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 12.300.000 δολάρια. Για τη δεύτερη σεζόν του συμβολαίου, μάλιστα, υπάρχει option από την πλευρά του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού και πρώην ηγέτη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη.

Στους Κλίπερς ο Μίλος θα βρει ακόμα έναν κορυφαίο Ευρωπαίο παίκτη, τον Ντανίλο Γκαλινάρι, που έχει δώσει τα «χέρια» με τον Ντοκ Ρίβερς και την ομάδα του Λος Άντζελες. Παράλληλα, θα... ξανασμίξει με τον Πάτρικ Μπέβερλι, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στους Κλίπερς (μέσω του trade που έστειλε τον Κρις Πολ στους Χιούστον Ρόκετς). Οι δυο τους είχαν αγωνιστεί στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2009-2010.

Η είδηση... τρέλανε τα social media, καθώς οι φίλοι του μπάσκετ εδώ και χρόνια περίμεναν να έρθει η «μεγάλη ώρα» του Μίλος. Ο Σέρβος γκαρντ πιο ώριμος από ποτέ ετοιμάζει βαλίτσες για την Αμερική και δεν αποκλείεται να είναι ο βασικός πλέι μέικερ της νέας ομάδας του!

Στους Κλίπερς ο Μίλος Τεόντοσιτς!