MENU

Ολοένα και εντονότερα εμφανίζεται στο προσκήνιο -ξανά- για τον Παναθηναϊκό, ο Ντέιβιντ Λόγκαν, που φυσικά, μόνο άγνωστος δεν είναι στους «πράσινους». Ο Αμερικανός -πολωνικής υπηκοότητας- που ουσιαστικά «έφτιαξε» το όνομά του, στην Πρόκομ, αλλά και στην εθνική Πολωνίας, αφού πανηγύρισε -επιτέλους- για τον ίδιο, ένα πρωτάθλημα, μετά από χρόνια (από εποχής Πρόκομ), ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν. Επιτέλους, όμως και για την ιταλική Σάσαρι, που είδε τέτοια χαρά, για πρώτη φορά. Και χρωστά πολλά στον άσο από το Σικάγο.

Οπου νέα σεζόν, λοιπόν, μην εκπλαγείτε, αν ξαναδείτε τον παλιό άσο της Λαμποράλ, με το «τριφύλλι», καθώς φαίνεται ότι η Σαρδηνία, είναι για εκείνον ο σταθμός για το κάτι ακόμη παραπάνω. Ναι, στα 33 του, με 41% στα τρίποντα και σχεδόν 17 πόντους στην ιταλική λίγκα, έδειξε ότι το κατέχει ακόμη και τα χρόνια δεν τον βαραίνουν ούτε στο ελάχιστο. Μετά μάλιστα, και από εξαιρετικές στιγμές στην Ευρωλίγκα, με την πρώην ομάδα του Δημήτρη Τσαλδάρη.

ΟΛόγκαν, που κέρδισε Κύπελλα με Παναθηναϊκό, Αλμπα, Μακάμπι και νωρίτερα ήταν πρωταθλητής με την Πρόκομ, έφυγε από την τότε ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (2012), έχοντας αφήσει πίσω του, κάτι ασυμπλήρωτο. Ηταν τότε, που ο Παναθηναϊκός έβλεπε την κυριαρχία του να σπάει, από τον Ολυμπιακό, χάνοντας το πρωτάθλημα.

Εάν βέβαια, ο Λόγκαν επιστρέψει, ξέρει καλά για τι ακριβώς θα έρθει. Ποια θα είναι η αποστολή και η δουλειά που θα κληθεί να βγάλει σε πέρας, συναντώντας προφανώς εκ νέου τον Διαμαντίδη και -γιατί όχι- τον Καλάθη. Είτε... ονομαστεί αντί-Σλότερ, αντι-Κούπερ, αντι-Νέλσον, ή όπως αλλιώς. Να βοηθήσει στην επαναφορά του Παναθηναϊκού, προς την πρωτιά. Τον θέλουν, τον πιστεύουν, άφησε καλές εντυπώσεις και ως άνθρωπος από το προηγούμενο πέρασμά του, το επιθυμεί και ο ίδιος, οπότε η συμφωνία μοιάζει εφικτή. Χωρίς να χρειαστούν καν ιδιαίτερες... διαπραγματεύσεις, για να χρησιμοποιήσουμε και μία καίρια λέξη.

Δεύτερη νιότη για Λόγκαν