MENU

Σε απολογία από τον Αθλητικό Δικαστή κλήθηκαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ύστερ από καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για ανακοίνωση που είχε δημοσιεύσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ιστοσελίδα εναντίον της ΕΟΚ και της ΚΕΔ (13/2/2018) για τους διαιτητές του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Σε εκείνη την ανακοίνωση, οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρονταν στο γεγονός πως οι τέσσερις διεθνείς διαιτητές (Γκόντας, Φούφης, Κορομηλάς, Παπαπέτρου) έμεναν εκτός ορισμών και τόνιζαν πως «η ΕΟΚ εξακολουθεί να είναι η μοναδική ευρωπαϊκή ομοσπονδία που εμμένει στον παράνομο αποκλεισμό των διεθνών διαιτητών της Euroleague».

Στην καταγγελία της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods κάνει λόγο για δυσφημιστική ανακοίνωση που θα πρέπει να επιφέρει την τιμωρία των αδερφών Αγγελόπουλων. Παράλληλα, επισημαίνεται πως η συγκεκριμένη ανακοίνωση υποκινεί σε πράξεις βίας καθώς επιτίθεται σε ΕΟΚ και ΚΕΔ. Η πλευρά των «πρασίνων» εκτιμά πως Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος θα πρέπει να τιμωρηθούν με ποινή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για ένα χρόνο, αλλά και χρηματικό πρόστιμο.

Μετά την καταγγελία, ο Αθλητικός Δικαστής κάλεσε σε απολογία τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός με υπόμνημα που θα κατατεθεί στις 18 Μαΐου 2018.

Καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για Αγγελόπουλους και κλήση σε απολογία