MENU

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε προβεί σε καταγγελία σε βάρους του Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την είσοδό του στον 1ο και στον 2ο τελικό της περσινής σεζόν και μετά την εκδίκαση της υπόθεσης ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να τιμωρήσει τόσο τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΚΑΕ, όσο και τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, ενώ καλούνται να πληρώσουν και πρόστιμο 30.000 (15.000 +15.000) για την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στους πρώτους δύο τελικούς. Επίσης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με 8 μήνες απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα εξαιτίας της παρουσίας του στο ΣΕΦ στον πρώτο τελικό και πρόστιμο 10.000€, ενώ την ίδια ποινή έλαβε και για το γεγονός ότι έδωσε το «παρών» στο δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών της Α1.

Ο ΕΣΑΚΕ έχει ψηφίσει την συνέκτιση των ποινών για φυσικά πρόσωπα και αν η ΕΟΚ και ο Σταύρος Κοντονής επικυρώσουν την απόφαση του Συνδέσμου,η ποινή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα συμψηφιστεί και θα ισχύει για 8 και όχι για 16 μήνες. Τέλος, εκκρεμεί η απόφαση για την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σχετικά με τις δηλώσεις του την επόμενη ημέρα της ολοκλήρωσης της σειράς των τελικών της Α1.

Τιμωρία σε ΠΑΟ και Γιαννακόπουλο!