MENU

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει δηλώσει ξεκάθαρα την πρόθεσή του να «χτίσει» έναν πολύ ισχυρό, ελληνικό κορμό για το μέλλον της ΑΕΚ και στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας απέκτησε έναν ακόμα νεαρό παίκτη. Μετά τους Σκουλίδα, Χατζηδάκη και Γκουαλτιέρι, η «Ένωση» ανακοίνωσε έναν ακόμη, πολύ νεότερο, παίκτη. Ο λόγος για τον Αναστάση Σπύρογλου που υπέγραψε συμφωνητικό οκταετούς διάρκειας και προέρχεται από τον Ηλυσιακό.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η διοίκηση της ΑΕΚ Β.C. συνεχίζει ακάθεκτη προς το βασικό της πλάνο, που είναι η δημιουργία μιας ομάδας με μέλλον, στο πλαίσιο της ανάπτυξης των παραγωγικών Τμημάτων της.

Η «Βασίλισσα» εξακολουθεί να ενισχύεται σε όλα τα επίπεδα. Προς την κατεύθυνση αυτή η συμφωνία της με έναν αθλητή, που συμπεριλαμβάνεται στο κλαμπ των κορυφαίων πόιντ γκαρντ της ηλικίας του στην Ευρώπη, τον Αναστάση Σπύρογλου (14 χρ., 1μ.86), που αγωνίστηκε την περίοδο 2015-2016 στον Ηλυσιακό.

Παρουσία του μεγαλομετόχου της ΑΕΚ Β.C. Μάκη (Μαυροειδή) Αγγελόπουλου και του προέδρου της ΑΕΚ, Αλέξανδρου Αλεξίου, ο Σπύρογλου υπέγραψε σήμερα (11/07) συμφωνητικό 8ετούς διαρκείας, ήτοι έως το 2024.

ΑΕΚ: Επένδυση οκταετίας με Σπύρογλου