MENU

Η μπάλα στο φινάλε της πρώτης παράτασης του δεύτερου αγώνα της προημιτελικής σειράς μεταξύ της Κηφισιάς και του Αρη και με το σκορ στο 95-93 κατέληξε στον Ντιόντε Στίγκες ύστερα από χαμένη βολή του Τζέρελ ΜακΝιλ. ΟΣτίγκερς πάσαρε στον Μάρσαλ, ο οποίος στη συνέχεια έβαλε αυτοκαλάθι!

Αυτός ήταν ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ τρόπος που διαμορφώθηκε το 95-95, το οποίο ήταν το αποτέλεσμα της πρώτης παράτασης!

Απαντες στο Ζηρίνειο - εκτός των φίλων του Αρη - «πάγωσαν» μετά την γκάφα του Μάρσαλ, στο πρόσωπο του οποίου ήταν χαραγμένη η απογοήτευση.

Ο Μάρσαλ υπέπεσε στην γκάφα της χρονιάς, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε κάτι ανάλογο στα ελληνικά παρκέ, καθώς ο Βαγγέλης Πουλιανίτης την σεζόν 1987-88 στην αναμέτρηση της Νήαρ Ηστ με τον Φίλιππο είχε σημειώσει κι εκείνος αυτοκαλάθι. Ο Πουλιανίτης 0,17΄΄ για το τέλος της παράτασης (κ.α. 72-72) επιχείρησε να εκμεταλλευτεί το λάθος των παικτών της Νήαρ Ηστ, αλλά μπέρδεψε τις μπασκέτες κι άφησε την μπάλα με λέι απ στο καλάθι του Φιλίππου.

Επίσης, κάτι ανάλογο είχε επιχειρήσει να κάνει ο Τζάστιν Γκρέι στο ματς της της Τσμόκι με την ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ κάτι ανάλογο έχει να... επιδείξει και ο Γκάρλον Γκριν.

https://vine.co/v/iUhH5DmLZwB/embed/simple
ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Αυτοκαλάθι Μάρσαλ και πρόκριση Άρη (video)