MENU

Ο αδερφός του παίκτη των Μαϊάμι Χιτ, Τζέραλντ Γκριν, έγινε γνωστός, θέλοντας και μη, σε όλον τον κόσμο για το κατόρθωμά του να καρφώσει στο καλάθι της δικής του ομάδας!

Παραχωρώντας συνέντευξη λοιπόν ήταν αδύνατο να μην ερωτηθεί για τη συγκεκριμένη φάση και... προσπάθησε να δώσει την εξήγησή του.

Για το τι σκεφτόταν πριν κάνει κάτι τέτοιο: «Πραγματικά δεν ξέρω. Προσπαθούσα να σκεφτώ κάτι για να σκοράρουμε, βρισκόμασταν πίσω στο σκορ με δύο πόντους και απέμεναν μόλις 0.4″. Άκουγα τον αντίπαλο κόουτς που φώναζε στον παίκτη του να χάσει την βολή επίτηδες και ήθελα να κάνω κάτι για να μας δώσω μία ευκαιρία. Στην αρχή ήθελα να διώξω τη μπάλα, στην πορεία κατάλαβα πως αυτό δεν θα βοηθούσε και… κάρφωσα!

Για το εάν άλλαξε γνώμη στον αέρα: «Όπως σου είπα, ήθελα να κάνω ότι μπορούσα για να αλλάξει η κατάσταση. Χάναμε, ο χρόνος τελείωνε και ήθελα απεγνωσμένα να κάνω κάτι. Ήταν μία φάση απελπισίας περισσότερο.

Για το γεγονός πως ο κόσμος πλέον τον γνωρίζει κι είναι ιδιαίτερα πιθανό να βρεθεί στην εκπομπή «Shaqtin a fool»: «(γέλια…) Ναι την γνωρίζω και δεν έχω πρόβλημα να βρεθώ ακόμα και εκεί. Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα που όλοι μιλάνε για αυτό. Να σου πω την αλήθεια εδώ είμαι για να παίζω μπάσκετ όχι να ασχολούμαι με αυτά».

Η εξήγηση του Γκριν για το... αυτοκαλάθι