MENU

Στην εφημερίδα «RealNews» μίλησε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης με αφορμή την βράβευση στις 23 του μήνα των Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Αντώνη Φώτση και Δημήτρη Διαμαντίδη από την πράσινη ΚΑΕ: «Πρόκειται για μια σπουδαία εκδήλωση. Θα τιμηθούν παιδιά που έχουν προσφέρει στην ομάδα, ενώ είναι σημαντικό ότι υπάρχουν και άλλοι τέτοιοι αθλητές. Μακάρι να ήμασταν όλοι μαζί. Πάντως, πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία, για την οποία αξίζουν συγχαρητήρια στην ΚΑΕ καθώς θα ξυπνήσουν όμορφες αναμνήσεις σε όλους. Πιστεύω να υπάρξουν κι άλλες τέτοιες στο μέλλον».

Η απόφαση του Διαμαντίδη για αποχώρηση από την ενεργό δράση σχολιάστηκε από τον «Φράνκι»: «Είναι μια προσωπική απόφαση. Ο Δημήτρης δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν και μόνο "ευχαριστώ" μπορούμε να του πούμε».

Όσο για το πόστο τους στις ακαδημίες της ΚΑΕ, είπε: «Η ίδρυση τους ήταν στόχος που είχαμε θέσει εδώ και καιρό. Είναι μια σημαντική ενέργεια που αποτελεί ευκαιρία, αλλά και ευθύνη για όλους μας. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά προκειμένου να αξιοποιήσουν το ταλέντο και την προσωπικότητά τους, πάντα σε συνδυασμό με τις αθλητικές τους ικανότητες. Θέλουμε να κάνουμε παραγωγή των αθλητών εκείνων που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα, αλλά και την Εθνική. Βέβαια προτεραιότητά μας είναι να τοποθετήσουμε τις βάσεις εκείνες που θα μας επιτρέψουν να παράγουμε κατά πρώτο λόγι υγιείς φιλάθλους. Μέσα από την ιστοσελίδα μπορούν να ληφθούν χρήσιμες πληροφορίες για το νέο εγχείρημα που άρχισε φέτος. Έμπειροι προπονητές βρίσκονται κοντά στους αθλητές, ενώ υπάρχει συνεργασία με ψυχολόγο, οδοντίατρο, διατροφολόγο, με δεδομένη επίσης την παρουσία γιατρού σε κάθε προπόνηση. Επίσης, υπάρχει επιπλέον πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων υπό τον Κώστα Τσαρτσαρή και προνόμια, όπως δύο εισιτήρια διαρκείας για κάθε αθλητή και τον κηδεμόνα του για τους αγώνες της Α1 και άλλα.

Αλβέρτης: «Δεν έχει να αποδείξει τίποτα ο Διαμαντίδης»