MENU

Το τραγικό συμβάν έγινε το απόγευμα της Κυριακής (19/7), με τον άτυχο νεαρό να αφήνει την τελευταία του πνοή ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο στα γήπεδα μπάσκετ στο Κολυμβητήριο Πρέβεζας, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας prevezatoday.gr.

Το ασθενοφόρο και η αστυνομία κατέφθασαν άμεσα στο σημείο,  όπου ο Στάθης Παρούσης είχε χάσει τις αισθήσεις του, έσπασαν την πόρτα για να τον πλησιάσουν, αλλά δυστυχώς είχε καταλήξει, όταν μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας. Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον επαναφέρουν, οι οποίες, όμως, αποδείχθηκαν άκαρπες. 

Η είδηση του θανάτου του Στάθη Παρούση βύθισε σε πένθος την Πρέβεζα και ο Σ.Κ. Νικόπολη έσπευσε να εκφράσει την θλίψη του για τον χαμό του αθλητή του: «Η Οργανωτική Επιτροπή του "3on3 basketball tournament Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας" ενημερώνει πως το 4ο "3on3 basketball tournament Σ.Κ. Νικόπολη" που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί από 22 ως 26 Ιουλίου στην Πρέβεζα, αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας λόγω πένθους, για τον άδικο χαμό του αθλητή μας του Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας Στάθη Παρούση. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του και στους οικείους του».

«Εσβησε» 28χρονος σε γήπεδο μπάσκετ