MENU

Υπάρχουν παιδιά που αρχίζουν να λάμπουν από πολύ μικρή ηλικία. Μπορούμε να μιλήσουμε από τώρα για έναν μελλοντικό σταρ; Είναι μάλλον αρκετά πρώιμο να δώσει κανείς αυτόν τον χαρακτηρισμό στον πιτσιρικά της Ρόμα, ο Αλεσάντρο Κουπίνι ωστόσο φαίνεται πως έχει όλο το πακέτο για να μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια.

Η περίπτωσή του πάντως είναι ιδιαίτερη, όπως και το ταλέντο του όμως. Κι αυτό γιατί ο πιτσιρικάς ζει μαζί με την οικογένειά του στο Κάνσας των ΗΠΑ, όπου οι γονείς του λειτουργούν εδώ και μία 15ετία ένα ιταλικό εστιατόριο, μιας και -όπως υποδηλώνει και το όνομά τους- έχουν ρίζες από την Ιταλία.

Η Ρόμα ωστόσο έχει σπεύσει ήδη να... καπαρώσει τον λιλιπούτειο "σταρ", ο οποίος ξεχωρίζει για την εκπληκτική τεχνική του και μάλιστα στο προφίλ που του έχει δημιουργήσει ο πατέρας του στο Instagram υπάρχουν ήδη 42.500 followers, ενώ διαθέτει και δικό του κανάλι στο Youtube. Θα μιλήσει σίγουρα κανείς για υπερβολική υπερέκθεση σε ένα παιδί αυτής της τρυφερής ηλικίας. Είναι μία άλλη ιστορία αυτό... To επόμενο καλοκαίρι πάντως ο Αλεσάντρο θα μετακομίσει στη Ρώμη για να ενταχθεί κι επίσημα στις ακαδημίες των "τζιαλορόσι", μαζί φυσικά με τους γονείς του λόγω των κανόνων της FIFA.

Πάρτε μία γεύση από το ταλέντο του...

Ο 10χρονος σταρ της Ρόμα με τους 40.000 followers! (vid)