MENU

Το μοναδικό πράγμα που ενδιέφερε τον Κριστιάνο Ρονάλντο λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Εσπανιόλ ήταν να πάρει σπίτι του τη μπάλα με την οποία πέτυχε ένα ακόμα χατ τρικ. Ο Μαρσέλο ήταν αυτός που σιγούρεψε ότι η μπάλα θα έφτανε στα χέρια του συμπαίκτη του και ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ ήταν πανευτυχής, με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά για την σπουδαία ατομική επίδοσή του, που τον φέρνει κοντά και στην κατάκτηση του τίτλου του πρώτου σκόρερ στην Primera Division. 

Τα γελάκια κόπηκαν όταν τον πλησίασε ο Πέπε και τον ενημέρωσε ότι την ίδια ώρα η Μπαρτσελόνα έφευγε νικήτρια από το «Βιθέντε Καλδερόν» έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά πια το πρωτάθλημα. Ο Πέπε, μάλιστα, ζήτησε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο να περιορίσει τα χαμόγελα, καθώς δεν ήταν η κατάλληλη περίσταση για αυτά. Κάτι που συνέβη αμέσως με τον 30χρονο Πορτογάλο να αλλάζει αμέσως συμπεριφορά και να... παίρνει το σοβαρό του. 

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο: 

http://www.cuatro.com/video/video-embed.html?contentId=MDSVID20150518_0114&width=300&height=169&showTitle=1&showSummary=1
Η Μπαρτσελόνα πρωταθλήτρια και ο Ρονάλντο γελούσε! (vid)