MENU

Ένας θρασύς τυπάκος που θεωρητικά... φέρνει κάπως στον Πολ Πογκμπά, αναστάτωσε με τα καμώματά του ένα ολόκληρο νησί! Ο συγκεκριμένος... παραλίας, έβαψε το μαλλί του ξανθό, φόρεσε μια φανέλα της Γιουνάιτεντ -λες και οι διάσημοι, ζάπλουτοι ποδοσφαιριστές κυκλοφορούν με τα ρούχα της προπόνησης ελέω έλλειψης γκαρνταρόμπας- πήγε για τις διακοπές του στη Σκύρο και παρίστανε από το πρωί μέχρι το βράδυ ότι είναι ο Γάλλος σουπερστάρ!

Όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, πέρα από το γεγονός ότι μοίραζε απλόχερα αυτόγραφα και selfies σε όποιον τον πλησίαζε, έτρωγε κι έπινε τζάμπα ολημερίς, φεσώνοντας ανυποψίαστους μαγαζάτορες που δεν είχαν... ενημερωθεί για το πρόγραμμα προετοιμασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είχαν απλώς μια ιδέα για το πώς μοιάζει ο κανονικός Πολ Πογκμπά.

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα ότι κατά την τελευταία μέρα των ηγεμονικών διακοπών του στη Σκύρο, επισκέφθηκε ένα κατάστημα με αναμνηστικά δώρα και... απλώς έφυγε αφού πρώτα είχε γεμίσει τις τσάντες του χωρίς να δώσει λογαριασμό κατά την αναχώρηση!

Τελικά η απάτη αποκαλύφθηκε, όχι όμως αφού πρώτα ο κατά τα άλλα συμπαθής απατεώνας είχε ήδη αποχωρήσει από το νησί – πιθανότατα με κάποιο αποχαιρετιστήριο βλαχο-dab.

Την επόμενη φορά λοιπόν που κάποιος εμφανιστεί στο εστιατόριο σας, στην καφετέρια, στο κατάστημά σας και επιχειρήσει να «πιστολιάσει» τον λογαριασμό δηλώνοντας σούπερσταρ του αθλητισμού, δώστε ένα κλικ στο sdna για να τσεκάρετε τί και πώς πριν τον αφήσετε να φύγει, ευχαριστώντας τον για την τιμή που σας έκανε...

«Πέτσινος» Πογκμπά, φέσωσε όλη τη Σκύρο! (pic)