MENU

Της έχει δώσει το όνομα της γυναίκας του (Ματίλντε), αλλά την φωνάζει χαϊδευτικά Τίτα. Όλοι την θυμόντουσαν ως ένα μικρό κοριτσάκι που εμφανιζόταν μόνο στις αναμνηστικές πανηγυρικές φωτογραφίες του μπαμπά Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά αυτή μεγάλωσε πια ενηλικιώθηκε και σέρνει τον «special one» από την μύτη!

Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε να σκάσει μύτη στην απονομή των βραβείων του περιοδικού GQ παρέα με την κόρη του, όμως το αποκαλυπτικό ένδυμα που επέλεξε να φορέσει η Ματίλντε έκανε την μούρη του να ξινίσει, σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες που εμφανίζεται μαζί της!

Οι Άγγλοι που δεν αφήνουν κάτι τέτοια να πέσουν κάτω, βρήκαν ότι το μαύρο βελούδινο φόρεμα που φόρεσε η 18χρονη Ματίλντε είναι του γαλλικού οίκου (Balmain) που είναι ο αγαπημένος της Κιμ Καρντάσιαν και κοστίζει 2.145 λίρες.

Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί και σκάλισαν λίγο το παρελθόν της κόρης του Ζοσέ, η οποία έχει ζήσει σε Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Αγγλία και πλέον η φιγούρα της είναι πολύ γνωστή στα κοσμικά στέκια του Λονδίνου. Διατηρεί πολύ φιλική σχέση με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος One Direction, Νάιαλ Χόραν και οι παπαράτσι που τους έχουν απαθανατίσει μαζί σε διάφορες νυχτερινές εξόδους, που πυροδότησαν τα σενάρια ότι πρόκειται για το νέο καυτό κοσμικό ζευγάρι του Λονδίνου!

Τι δηλώνει ο (φανατικά καθολικός) Ζοσέ Μουρίνιο που βλέπει την κόρη του να αποκτά ξαφνική δημοσιότητα για τους λάθος λόγους; «Αφεντικό στο σπίτι μου είναι η γυναίκα μου και η κόρη μου». Μπορεί να είναι ικανός να κουμαντάρει ένα σωρό μαντράχαλους στον κόσμο του ποδοσφαίρου, όμως μία γυναίκα μπορεί να κάνει τον Μουρίνιο να τρέχει και να μην φτάνει!

Η κόρη του Ζοσέ Μουρίνιο δοκιμάζει τις αντοχές του (pics)