MENU

Όπως ας πούμε το πλασόκαρφο! Το χρησιμοποίησε ο Παντελής Λώλης περισσότερες από μια φορές στις περιγραφές των τελικών της Α1, άρα υποθέτω είναι δόκιμο. Και εξαιρετικά ωραίο ως λέξη. Τι έκανε τώρα ο Γκόμεζ; Καρφί. Όχι, ήταν  πολύ αδύναμο. Πλασέ; Όχι ήταν πολύ δυνατό. Μήπως, λοιπόν, έκανε πλασόκαρφο; Ε, ναι! Πλασόκαρφο έκανε. Υπέροχο, πραγματικά. Στο ύψος της περίστασης

Πέραν της πλάκας, η συνδρομητική τηλεόραση εδώ και χρόνια προσφέρει στους φίλους του βόλεϊ, μεταδόσεις υψηλού επιπέδου. Ειδικά φέτος που το πράγμα απέκτησε μια δυσκολία (και μια γοητεία) επιπλεόν εξαιτίας της κατάμεστης Πυλαίας, το τιμ της NOVA στάθηκε αντάξιο της περίστασης. Η περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη, ζωντανή κεφάτη και όσο χρειαζόταν απλή, το εξειδικευμένο αλλά και κατατοπιστικό σχόλιο του ομοσπονδιακού τεχνικού Σωτήρη Δρίκου και κυρίως το επιτόπιο ρεπορτάζ του Παντελή Λώλη, ο οποίος μόλις ολοκληρώθηκε ο θρίαμβος του ΠΑΟΚ, μπούκαρε στα αποδυτήρια και  μας έδωσε ζωντανή εικόνα των πανηγυρισμών, δηλώσεις των  πρωταγωνιστών, γιορτινό κλίμα και ευτράπελα που μύριζαν  σαμπάνια, βοήθησε τους τηλεθεατές στο σπίτι να ζήσουν όσο καλύτερα γινόταν  την σπάνια ατμόσφαιρα του τρίτου τελικού. Η υγεία των ωραίων αγώνων, των σπουδαίων αθλητών και των γεμάτων γηπέδων χωρίς επεισόδια, έλαμψε μέσα από την τηλεοπτική οθόνη, χάρη στην τεχνογνωσία και το μεράκι των ανθρώπων της NOVA και έχω την εντύπωση ίσως να έφερε στο βόλεϊ κάμποσους καινούργιους οπαδούς. Το 20% των διαθεσίμων του Ε.Τ.Α.Π. – Μ.Μ.Ε. στην Τ.τ.Ε.

Ανακοίνωση εξέδωσε  το προεδρείο της ΕΤΗΠΤΑ για να απαντήσει στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά με τα διαθέσιμα του Ε.Τ.Α.Π.  – Μ.Μ.Ε.. Το κείμενο αναφέρει: 

«Το Προεδρείο του Δ.Σ. της ΕΤΗΠΤΑ οφείλει να γνωστοποιήσει στα μέλη της, μετά από διάφορες αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα εξής:

Πράττει και θα πράττει πάντα σύμφωνα με το εθνικό και κλαδικό συμφέρον.

Η απόφαση για μεταφορά διαθεσίμων του Ε.Τ.Α.Π.-Μ.Μ.Ε. στην ΤτΕ αφορά το 20% των διαθεσίμων και μόνο, πράγμα που εσκεμμένα αποκρύφτηκε για δημιουργία εντυπώσεων. Τα δε αποθεματικά παραμένουν ως έχουν.

Η προσπάθεια στοχοποίησης μελών του Δ.Σ. αποτελεί φασιστική μέθοδο, που όταν χρησιμοποιείται από υποτιθέμενους δημοκράτες συνδικαλιστές, γίνεται… σταλινική.

Η πλειοψηφία της ΕΤΗΠΤΑ, όπως έκανε πάντα η Ένωσή μας, δεν διστάζει να τοποθετηθεί και να αποφασίσει όταν άλλοι προτιμούν οι αποφάσεις να παίρνονται αλλού και αυτοί να κατηγορούν…»

To πλασόκαρφο της NOVA