MENU

Ηδη έχει κάνει τα πρώτα ουσιαστικά βήματα, γνωρίζει, όμως, ότι κάθε μέρα πρέπει να γίνεσαι καλύτερος, προκειμένου να μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου:

«Ξεκίνησα από 10 χρόνων το μουσικό ταξίδι σε ωδεία. Επειτα φοίτησα στο μουσικό σχολείο Ηρακλείου Κρήτης, εκεί διδάχθηκα ευρωπαϊκή μουσική, αρμονία και βυζαντινή μουσική. παίζω πιάνο και κρουστά, έκανα μαθήματα κιθάρας και ταμπουρά. Το 2005 πήρα το πρώτο βραβείο στον Παγκρήτιο φωνητικό διαγωνισμό ενώ παράλληλα έπαιρνα κάθε χρόνο μέχρι και το τέλος του σχολείου (2008) το πρώτο βραβείο στο ατομικό τραγούδι σε μαθητικούς αγώνες σε Κρήτη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στα 18 μου άρχισα να δουλεύω επαγγελματικά στην Κρήτη ενώ παράλληλα σπούδαζα αρχιτεκτονική και διακόσμηση εσωτερικού χώρου» είχε να πει για το ξεκίνημα της πορείας της η Κορέλλι.

Για να συμπληρώσει: «Στη συνέχεια αφού πήρα το πτυχίο, πήγα στην Κύπρο για δουλειά και έκατσα 3 χρόνια, όπου συμμετείχα στον Dancing for you 4. Μετά ήρθα στην Αθήνα για δεύτερο πτυχίο στην δημοσιογραφία το οποίο και πήρα και έτυχε να βρεθώ με παρέα στο Posidonio και να με ακούσει ο Πλούταρχος και ο ιδιοκτήτης του κέντρου, Βασίλης Κοντόπουλος. Και κάπως έτσι αρχισε η συνεργασία μου με το μαγαζί. Το 2015 δήλωσα συμμετοχή στον δεύτερο κύκλο του «The Voice», που έδειχνε τότε ο ΑΝΤ1 και πέρασα στους 100.

Λιγους μήνες μετά το σόου ταλέντων συνεργάστηκα με τον Κρητικό λυράρη και τραγουδιστή Νίκο Ζωιδάκη στη διασκευή του τραγουδιού «Μαζί σου και στην κόλαση», που το πρωτακούσαμε από τον Γιώργο Τσαλίκη.

Επειτα ήρθε η συνεργασία με το νυχτερινό μαγαζί Frangelico στο σχήμα Μακρόπουλος-Αμαρυλλίς και έπειτα Τσαλίκης- Ηλιαδη. Απο την συνεργασία με τον Πλούταρχο προέκυψε η γνωριμία με τον μουσικοσυνθέτη Κυριακο Παπαδόπουλο και την στιχουργό Βίκυ Γεροθόδωρου, οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν και μου έγραψαν το πρώτο μου τραγούδι. Το οποίο κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες απο την εταιρία μου, την Heaven Music».

«Μακριά Σου Κι Όπου Να 'Ναι» λέει η Μαρία Κορέλλι