MENU

Ο κακός χαμός έγινε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού την Κυριακή, καθώς οι περισσότεροι που βρέθηκαν στο γήπεδο ή είδαν τη φωτογραφία της στο διαδίκτυο, έψαχναν με μανία να βρουν ποια είναι! To SDNA έχει την απάντηση όπως πάντα...

Και το όνομα αυτής: Ναταλία Τσουκαράκη! Η πανέμορφη 23χρονη βρέθηκε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για χάρη του ΟΤΕ, καθώς κάνει promotion σε διάφορες εταιρείες.

Η Ναταλία έχει καταγωγή από τη Μάνη και από τη Γερμανία, παίρνει σύντομα πτυχίο στη Γερμανική Φιλολογία, εργάζεται όπως είπαμε και παραπάνω σε εταιρείες promotion και ως μοντέλο, τα οποία όμως θα σταματήσει να κάνει καθώς θα μετακομίσει σύντομα στη Θεσσαλονίκη για να συγκατοικήσει με το αγόρι της, τον μπασκετμπολίστα Χάρη Χριστοδούλου που αγωνίζεται στην Β' Εθνική με τον Πιερικό Αρχέλαο. Έτσι λοιπόν θα ασχολείται λιγότερο με το μόντελινγκ και τις φωτογραφήσεις. Ως χόμπι μάλιστα έχει τη μαγειρική, αυτό θα πει κορίτσι για σπίτι!

Το ότι έκανε αίσθηση στη Λεωφόρο δε σημαίνει όμως πως δεν την έχουμε δει και αλλού, καθώς ήταν παρούσα και στον τελικό Κυπέλλου του Σαββάτου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Skoda Ξάνθη, αλλά και στο χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ηρακλή για τα play-off της Football League, στο οποίο οι «κιτρινόμαυροι» εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδο στα... «σαλόνια» της Super League.

Επειδή όμως τα λόγια και η φωτογραφία από το γήπεδο των «πρασίνων» δεν αρκούν, απολαύστε την εντυπωσιακή Ναταλία σε ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ!

ΥΓ: Για να μη μείνετε με την απορία, σύντομα θα σας παρουσιάσουμε και την έτερη καλλονή που βρέθηκε δίπλα της στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας!

Η Ναταλία που... «χάζεψε» τη Λεωφόρο! (pics)