MENU

Για το διήμερο αυτό μπορούμε να ξεπεράσουμε κάπως τα όρια. Σε εργασιακό αλλά και οικονομικό επίπεδο θα αναλάβουμε ρίσκα, αν και πρέπει να προσέξουμε τον ακραίο παρορμητισμό μας. Είναι όμως μία ευκαιρία να ξεφύγουμε από καθιερωμένα πρότυπα και δεδομένες κινήσεις.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι προχωράτε σε ανανέωση. Οι Κριοί είστε σε θέση να κάνετε νέες αρχές. Οι Ζυγοί μην υπερβάλετε. Οι Καρκίνοι είσαστε ε ανανεωμένη θέση. Οι Αιγόκεροι είστε πιο αυθόρμητοι.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς μπορείτε να πάτε σε επόμενα βήματα. Οι Δίδυμοι βρείτε μία ισορροπία . Οι Τοξότες εμπιστευτείτε τις καταστάσεις. Οι Παρθένοι πηγαίνετε στο επόμενο βήμα σας. Οι Ιχθείς μην στερήστε τις νέες καταστάσεις.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί προχωράτε σε επόμενες καταστάσεις και σχεδιασμούς. Οι Υδροχόοι έχετε μεγαλύτερη φαντασία . Οι Λέοντες είστε πιο έτοιμοι για νέες κινήσεις. Οι Ταύροι μην χάνετε τον χρόνο σας σε ζητήματα που δεν έχουν σημασία ουσιαστική. Οι Σκορπιοί να είσαστε θετικά συντονισμένοι.

Πηγή: oroskopos

Αστρολογικό Δελτίο 21-1-2018