MENU

Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει στο να καταλάβουμε πολλά πράγματα που αφορούν την προσωπική μας ζωή και τους στόχους μας σε βάθος . Η επικοινωνίαγίνεται πολύ πιο εύκολη αφενός και αφετέρου οι συνεργασίες έχουν συγκεκριμένη στόχευση, με αποτέλεσμα να γίνονται πι εύκολες και δραστικές.

Πολύ καλή στιγμή για να δώσουμε βάρος στα επαγγελματικά μας ζητήματα με το τρίγωνο Σελήνης-Άρη. Θα γίνουμε επίμονοι, εργατικοί και θα μπορέσουμε να θέσουμε σε εφαρμογή ιδέες πρωτότυπες και καινοτόμες.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα είσαστε άμεσοι και πρακτικοί. Οι Κριοί έχετε μεγάλη αποτελεσματικότητα σε ζητήματα εργασιακά. Οι Ζυγοί επιλέγετε να δώσετε βάρος σε ζητήματα καριέρας. Οι Καρκίνοι παρουσιάζετε πρωτότυπες ιδέες. Οι Αιγόκεροι είστε πολύ επίμονοι.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είσαστε σε θέση να αποκωδικοποιήσετε καταστάσεις. Οι Δίδυμοι κάνετε βαθύτερη ανάγνωση σε ζητήματα που σας αφορούν. Οι τοξότες είστε αποτελεσματικοί σε απαιτητικά ζητήματα. Οι Παρθένοι καταφέρνετε να έχετε πλήρη επιστασία της κατάστασης. Οι Ιχθείς κάνετε ένα βήμα παραπάνω από όσο προβλεπόταν για σήμερα.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είσαστε πιο θετικοί και κάνετε σημαντικά βήματα. Οι Υδροχόοι πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Οι Λέοντες έχετε μεγάλη αντιληπτικότητα. Οι Σκορπιοί επιλέγετε να κάνετε μία συνολική ανάλυση των καταστάσεων.

Πηγή: oroskopos

Αστρολογικό Δελτίο 8-10-2017