MENU

Ουσιαστικά, διεξάγεται σε δύο στίβους, αυτούς των NEWCASTLE και PONT DE VIVAUX με ώρα εκκίνησης τις 17:25 έως τις 18:40.

Το ιπποδρομιακό κουπόνι μας ξεκινά από το Νοτιοαφρικάνικο SCOTTSVILLE στο οποίο οι αναμετρήσεις είναι πολυπληθείς και οι αφίξεις, αναμένεται να πληρώσουν καλά σε όλα τα παιχνίδια.

Ενδιάμεσα έχουμε τέσσερις κούρσες από την DEAUVILLE, στις οποίες βλέπουμε ένα κομμάτι από το μέλλον των Γαλλικών ιπποδρομιών, όπως αυτό χτίζεται, πολυδιάστατα, σε πολλά ιπποδρόμια της χώρας. Στην 012 έχουμε γυναίκες τζόκεϋ στις σέλλες των αλόγων, στη 014 έχουμε νέους αναβάτες και στις 018 και 020 διαγωνίζονται ποιοτικά πουλάρια δύο ετών.

Σε αυτές τις κούρσες, όπως και στην πρώτη του Νοτιοαφρικάνικου προγράμματος, μεγάλο ρόλο στην τελική απόφαση επιλογής αλόγων που θα ποντάρουμε υπέρ τους, έχει η κοντισιόν. Το «πώς» είναι ένα άλογο πριν την κούρσα. Πώς «δείχνει».

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

017: Επέστρεψε από ρεπό πέντε μηνών ο ανώτερος THE GREY CRUSADER (5) και σήμερα, 28 μέρες μετά, αναζητά την πρώτη νίκη της καριέρας του στα 1400 μέτρα. Βελτιωμένος παρουσιάστηκε ο ANGEL LANDING (1) στην προ δεκαημέρου εμφάνισή του, ο πενταετής REBEL CIRCUS (3) θα τρέξει σταθερά και υπολογίζονται οι εξελίξιμοι OUZO (14) και CATHEDRAL COVE (10).

030: Μια κούρσα διετών Κλάσης 5, με πολλούς 12/14 ίππους μέδεν, που από τη σημερινή διαδρομή τους στο μίλι περιμένουν ότι εδώ μπορούν να κάνουν την πρώτη νίκη στην καριέρα τους. Ο Sunbreak (3), εκπρόσωπος του Αλ Μακτούμ, έχει δύο νίκες στην 6η Κλάση τον Σεπτέμβριο και απέτυχε παταγωδώς στις 14/10 αλλά σε κούρσα 2η Κλάσης. Νίκη, αλλά στην 5η Κλάση έκανε πριν 11 μέρες ο Carp Kid (10) και πιέζουν για να ξεκινήσουν νικηφόρα την καριέρα τους οι Bold Reason (1), Sioux Frontier (7), Sharp Reminder (6).

034: Μετά τις διαγραφές, η κούρσα διετών φοράδων Κλάσης 5 που διαγωνίζονται στα 1600 μέτρα, μοιάζει ότι θα εξελιχθεί σε μονομαχία της Angelina D'or (1) με τη Ruffina (12). Μερίδιο στην άφιξη έχουν οι Astolat (3), Caring Touch (5) και Arahat (2), ενώ από τις πρωτοεμφανιζόμενες, η επιλογή μπορεί να γίνει με κριτήρια συσσώρευσης παιχνιδιού, αλλά και με γνώμονα την παρουσία του αλόγου πριν την κούρσα. Την κοντισιόν, στην οποία αναφερθήκαμε στον πρόλογο.

036: Ένα χάντικαπ Κλάσης 5, στην κλασική απόσταση του ενός μιλίου, με ενδιαφέρουσα σύνθεση, ικανών αλόγων, διαφόρων ηλικιών. Ο τριετής Enigmatic (6) κέρδισε τον Σεπτέμβριο στην ανώτερη Κλάση και, πριν 17 μέρες στην Κλάση 6. Αμφότερες σε διαφορετικά ιπποδρόμια, αλλά στην ίδια απόσταση και με τον ίδιο αναβάτη. Με τον Ρίτσαρντσον στη σέλλα του τα πάει άριστα και ο επταετής Off Art (10) και τρίτη τύχη θα δώσουμε στον ποιοτικό εξαετή Rockwood (2) που κατεβαίνει Κλάση αναζητώντας την διαφεύγουσα νίκη του. Ολη η καριέρα (23-4-6) του τετραετή Rock Warbler (1) έχει γίνει στο Newcastle (8-4-2) και ο Newmarket Warrior (4) έχει νίκη στην Κλάση.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου καθώς και οι επιλογές της ομάδας του SDNA.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Στη DEAUVILLE διαγωνίζονται τα νιάτα της Γαλλίας