MENU

Ο Μαυρίκιος ξεκινά πλέον κάθε Σάββατο ευχάριστα το πρόγραμμα, αλλά, το κυρίως παιχνίδι θα γίνει σήμερα στα δύο Νοτιοαφρικάνικα ιπποδρόμια.

Όπως πάντα, θα ξεκινήσουμε και στο GREYVILLE αλλά και στο ποιοτικότερο KENILWORTH με κούρσες μέδεν, αλλά, στην εξέλιξή του οι κούρσες γίνονται ποιοτικές, αλλά και συνάμα, δυσκολότερες.

Ιδανικό αριθμό συμμετεχόντων (8) έχουν οι δύο «κολλητές» κούρσες Λίστας, η 028 στις 15:15 στα 1600 στο GREYVILLE και η 029 στις 15:25 από το KENILWORTH στα 3200 μέτρα.

Το απόγευμα έχει καλές κούρσες Τροτ από τη LAVAL και το βράδυ έχουμε το WOLVERHAMPTON στο οποίο πάντα πληρώνουν τα Τρικάστ (3 ίπποι με σειρά) μεγάλες αποδόσεις.

Τέλος, θυμίζουμε ότι οι Ελληνικές ιπποδρομίες που αναβλήθηκαν χθες θα διεξαχθούν αύριο στις 13:30.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

ΣΧΟΛΙΑ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ

022: Κούρσα Κλάσης Α στα 1600 μέτρα, ένα χάντικαπ με επτά εκτομίες και μια φοράδα, την DAWN CALLING (5) που ενισχύεται με την ανάβαση του Ντελπίς. Αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι ο ομόσταβλος και ομοπροπόνητός της WILD WICKET (4) με τον Ντε Μέλο και έπονται, άλλος εκπρόσωπο του στάβλου GINGERBREAD MAN (7) με τον Μούζι Γένι. Δεν αγνοείται και ο DANCE ON AIR (6) που προέρχεται από νίκη στην κατώτερη Κλάση Β και για το τετραπλό, ο ανώτερος CELTIC CAPTAIN (1) που έρχεται από 4 μήνες ρεπό.

023: Επόμενη Νοτιοαφρικάνικη κούρσα, με το ένα ιπποδρόμιο να ακολουθεί το άλλο στην ποιότητα των διαδρομών. Ακόμα μια κούρσα Κλάσης Α, στα 1800 μέτρα αυτή τη φορά και με συμμετοχή πέντε πενταετών και ενός εξαετή, του φαβορί MILTON (2) που έχει να επιδείξει μια άριστη συνεργασία με τον σημερινό αναβάτη του με τον οποίο έχει 2 νίκες και 1 πλασέ και στις 3 φορές που βρέθηκε στη σέλλα του. Και τις 4 νίκες του τις έχει πετύχει ο CAPE SPEED (3) στη συγκεκριμένη απόσταση, ενώ για πρώτη φορά ιππεύεται από τον Τσέινι. Οι ποιοτικοί MR WINSOME (1) και CAPTAIN SPLENDID (4) έρχονται από τετράμηνο ρεπό και αυτό προβληματίζει.

028: Κούρσα Λίστας τριετών στα 1600 μέτρα όπου το μεγάλο φαβορί είναι ο SIR DAVID BAIRD (3) με τον Γκάβιν Λερένα στη σέλλα του και υπό την προπόνηση του Ντε Κοκ. Μαχητικό πουλάρι είναι ο HARD TO PLAY (4) που έχει 2 νίκες και 1 δεύτερη θέση σε συνολικά 3 συμμετοχές, ενώ δύο νίκες έχει στα πόδια του και ο RYKER (2) που ιππεύεται από τον Ντελπίς. Προσοχή στον DRAUGLUIN (7) που ενδεχομένως θα πάει άνετα στο κεφάλι και μπορεί να διασωθεί στην τετράδα της άφιξης.

034: Κούρσα με μαθητευόμενους αναβάτες σε φοράδες 3 και 4 ετών που αναζητούν την πρώτη νίκη της καριέρας τους στα 1400 μέτρα. Ο φορμαρισμένος νεαρός Αριές έχει τρέξει καλά πριν 10 μέρες με την THE MATADOR (7) και πήρε τη δεύτερη θέση στο μίλι. Αντίπαλό της θεωρούμε την έμπειρη τετραετής ROY'S KAITRINA (1) και υπολογίζονται κατά σειρά οι THE VINTAGE (8), BYLINE (11) και BOLD EMBLEM (10).

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου καθώς και οι επιλογές της ομάδας του SDNA.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Κουπόνι με ρυθμό, με Μαυρίκιο αλλά και με κλασικές κούρσες!