MENU

Στις 18:20 διεξάγεται η σπουδαιότερη κούρσα της ημέρας, το Gold Cup, η σύγκρουση τετραετών και άνω στα 4,000 μέτρα με 440.000 ευρώ έπαθλο.

Παρά την κορυφαία ποιότητα του Ασκοτ που χτες οι κούρσες του πλήρωσαν ακόμα και πάνω από 28.000 στο Τρικάστ, ας μην ξεχνάμε ότι για μεγάλα κέρδη υπάρχει και η «σταθερή αξία» που λέγεται πολύπλοκα παιχνίδια των ιπποδρομιών στο Vaal.

Τα κέρδη που βγαίνουν από τις συγκεκριμένες κούρσες είναι υψηλότατες και αξίζουν να τις αναζητάς.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ

014: Ο WELLSPRING (1) είναι σταθερός σε καλές επιδόσεις και θα επιδιώξει σήμερα να κερδίσει το μέδεν του, στον μέτριο όμιλο που τρέχει. Οι επιδόσεις του τον συνιστούν απόλυτα και απλά χρειάζεται να ιππευτεί με ενδιαφέρον και να μην έχει ατυχίες κατά τη διαδρομή. Από τους υπόλοιπους ξεχωρίζουν οι (12), (11), (4) και (8).

018: Ο OHIO (1) έχει το καλύτερο αγωνιστικό προφίλ απ όλους τους σημερινούς αντιπάλους του και με τον Ντελπές στη σέλλα του θα επιδιώξει να φτάσει πρώτος στο τέρμα. Ο TWICE A DANCER (10) είναι ο βασικότερος αντίπαλός του, όπως προκύπτει από τις επιδόσεις που σημειώνει. Οι (4), (2) και (7) ακολουθούν σε ελπίδες διάκρισης.

025: Ο ALL NIGHT FLIGHT (2) βγαίνει από τις επιδόσεις που σημειώνει και θα του δώσουμε την πρώτη τύχη. Τρέχει στην ιδανική για τις ιδιότητές του απόσταση, αυτή των 1.000 μέτρων, στην οποία διακρίθηκε στις δύο τελευταίες συμμετοχές του και μάλιστα σε ανώτερη κλάση. Επιπλέον εξασφάλισε την ίππευση του Ντε Μέλο. Ο TANDAVA (4) που έρχεται από νίκη και οι σταθεροί (5), (6) και (8) είναι οι αντίπαλοί του.

026: Εξαιρετική κούρσα Γκρουπ 2 για φοράδες τριών ετών στο Ασκοτ και στην απόσταση των 2.400 μέτρων. Η Mori (8) είναι προϊόν του Φράνκελ και δείχνει δυνατή φοράδα. Αρνητικό στοιχείο είναι η υποχρεωτική αλλαγή εμφάνισης, αφού ο Ράιαν Μουρ που την ίππευε μέχρι τώρα καβαλάει κατ αποκλειστικότητα τα άλογα του Ο Μπράιαν και βρίσκεται στη σέλλα της Alluringly (1) που είναι μια από τις ικανότατες αντίπαλές της όπως και η Naughty Or Nice (9) που έχει ισάριθμες νίκες σε δύο συμμετοχές. Ακολουθούν κατά σειρά προτίμησης οι (3) και (5).

028: Ο πενταετής Order Of St George (3) είναι άλογο υψηλών προδιαγραφών, έχει φτάσει σε κορυφαία σημεία αξιολόγησης, έχει πετύχει 8 νίκες και 6 πλασέ σε 17 συμμετοχές και σήμερα προβάλει ως το λογικό φαβορί αυτής της εξαιρετικής κούρσας Γκρουπ 1 για ίππους τεσσάρων ετών και άνω που διεξάγεται στο Ασκοτ στην απόσταση των 4.000 μέτρων. Επιπλέον ανήκει στην κορυφαία προπόνηση του Ο Μπράιαν και ιππεύεται από τον Ράιαν Μουρ ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους Βρετανούς αναβάτες. Πρέπει να τονίσουμε ακόμα ότι έχει τύχει ιδεώδους προετοιμασίας για την επίπονη απόσταση αφού τράβηξε δύο κούρσες στα 2.800 μετά το εξάμηνο ρεπό του. Από τους αντιπάλους του (κανένας δεν αγνοείται σε αυτό το επίπεδο) θα προτιμήσουμε την πενταετή Endless Time (11) που τρέχει με τα χρώματα της Γκοντόλφιν τον εξαετή Big Orange (1), ένα πολύ δυνατό άλογο τον οκταετή Sheikhzayedroad (5) που είναι παρόντας σε όλες τις κλασικές διαδρομές και τον εξελίξιμο τετραετή, Harbour Law (8).

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου καθώς και οι επιλογές της ομάδας του SDNA.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Ξεχωρίζει το Gold Cup του Ασκοτ (028) στις 18:20