MENU

Ο ειδικός ανακριτής για τη διαφθορά θεωρεί αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης στο πρωτάθλημα τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτό είναι γνωστό. Είναι απαραίτητο να διευκρινιστεί ότι ο δικαστής δεν αναφέρεται ειδικός για τη δράση της συμμορίας το 2015, αλλά γενικά και αόριστα για τα προηγούμενα χρόνια. Να ξέρουμε τι λέμε. Μην τα φορτώνουμε όλα στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού.

Γνωστό επίσης είναι, πασίγνωστο ότι ο Αλέξης Κούγιας δικαίως κατέχει το τίτλο του πιο μεγάλου πολέμιου της εγκληματικής οργάνωσης. Ο ποινικολόγος προχώρησε σε αποκαλύψεις και συγκεκριμενοποίησε προηγούμενη κατάθεσή του, σχετικά με τη νέα τάξη πραγμάτων στα εσωτερικά της εγκληματικής οργάνωσης.

Τις αποκαλύψεις Κούγια προβάλουν τα πρωτοσέλιδα του Γαύρου και του Πρωταθλητή. Όχι και το Φως που είναι εκτός γραμμής και θάβει τις νέες συνταρακτικές δηλώσεις του δικηγόρου, όπως και το δώρο των 10 εκ. του Μαρινάκη στην δικών του συμφερόντων ανώνυμη εταιρεία, την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Θωμαϊδης η εγκληματική οργάνωση του 2015» κατά τον Αλέξη Κούγια. Το 2014 ποιός ήταν ο αρχηγός; Ούτε για το 2013 μιλάει ο δικηγόρος, ούτε για το 2012. Ο αποδυτηριάκιας θα τολμήσει αυτό που αποφεύγει ο Αλέξης Κούγιας. Με την επιστροφή στην ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη οι ισορροπίες άλλαξαν στα ενδότερα της μαφιόζικης οργάνωσης του πρωταθλήματος. Έγιναν εκλογές, έπαθε συντριβή το ψηφοδέλτιο της παράταξης Μαρινάκη και η αρχηγία έγινε τριμελής.

Δύο Πόντιοι, ο Μελισσανίδης και ο Θωμαϊδης τακιμιάσανε με τον Αλαφούζο και έτσι προέκυψε τριανδρία στην ηγεσία του παρασκηνίου. Ο Κούγιας λέει «Ούτε μπράβους βάζω, ούτε κάνω λαθρεμπόριο, ούτε στήνω εκπομπές…». Που σημαίνει ότι αν τα έκανε όλα αυτά θα είχε πιθανότητα να εκλεγεί στις εσωκομματικές εκλογές της εγκληματικής οργάνωσης, αν βέβαια το επιθυμούσε.

Αφηρημένη τέχνη του πρωτοσέλιδο της Πράσινης, παίζει με τις λέξεις «Πρόταση», «Σύσκεψη», «Εκτόξευση» για να δώσει το ρεπορτάζ στις… μεταγραφές Εσιέν και Σισαί. Βγάλε συμπέρασμα: «Διπλό ματ κάθε μέρα πιο κοντά στον Γκανέζο παικταρά». Αύριο θα πλησιάσει κι άλλο.

Θέμα Δέλλα στην ΑΕΚ. Για «Ρήγμα στα Σπάτα» μιλάει το Goal, όχι για ρήξη. Σαν τρακτέρ μπούκαρε στο προπονητήριο το τριαξονικό Τραϊνός και υπέστησαν ρήγμα οι εγκαταστάσεις.

«Μετέωρος» για την LiveSport ο Δέλλας. Από πότε δεν ήταν; Δύο χρόνια είναι μετέωρος. Και θα συνεχίσει στη σούπερ ληγκ να είναι μετέωρος.

«Σπάτα εμπιστευτικό» ο κινηματογραφικός τίτλο της ώρας που σημειώνει «απόλυτα ήρεμο το κλίμα στην ομάδα- Έπεσαν γρήγορα οι τόνοι μετά το αρχικό ξάφνιασμα». Καμμία ενημέρωση για τους σηκωμένους τόνους πριν. Εμπιστευτικό.

ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ο Μαρινάκης και την έκανε γυριστή, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Γιατί ο Μαρινάκης έχασε την αρχηγία στην εγκληματική οργάνωση