MENU

Το χορό των αντιδράσεων έσυρε πρώτο το έγκριτο gavros.gr: «Πάρτε το χαμπάρι. Ποτέ δεν θα ξεπεράσετε τον Ολυμπιακό, ούτε στα γκάλοπ, ούτε στους τίτλους, ούτε πουθενά (σ.σ. τα πέναλτι εννοεί). Ό,τι και να κάνετε, κάτω από τον Ολυμπιακό θα είστε. Αυτό το γκάλοπ που δεν θα δημοσιευόταν ούτε κατά... παραγγελία από τους βάζελους, έδειξε πως είστε και εκεί δεύτεροι.

Ακόμα και στα γκάλοπ δηλαδή. Προσοχή! Το δείγμα αφορά ανθρώπους ηλικίας άνω των 18 ετών, λες και για να ρωτούσαν άτομα 12 ή 15 ετών, θα χρειαζόταν η υπογραφή των γονέων τους. Και οι νέες ηλικίες υποστηρίζουν κάποια ομάδα παιδιά. Να το ξέρετε αυτό». Όπως θα έλεγε και ο Αλέφαντος: «Γιατί δεν βγαίνουν τα 5χρονα στο τηλέφωνο κυρία Στάλη μου;». Μαζί με αυτά 9 εκατομμύρια θα έβγαιναν οι Ολυμπιακοί.

Έχουν δίκιο πάντως τα παιδιά του gavros.gr. Χρυσό τον έκανα το Φαναρά να πάει έξω από ένα νηπιαγωγείο να αρχίσει να ρωτάει τους μπόμπιρες τι ομάδα είναι, αλλά δεν με άκουσε ο αλητήριος. Φοβήθηκε ότι αν το έκανε αυτό η δημοφιλέστερη ομάδα στις ηλικίες 3-5 θα έβγαινε ο Σκούμπι Ντου!

Μετά τον Ολυμπιακό βέβαια, γιατί στο συγκεκριμένο τάργκετ γκρουπ ο Θρύλος σκίζει. Με τόσες παιδικές χαρές που τους έχει χτίσει στον Πειραιά ο πρόεδρος, τα μικρά τον αγαπάνε περισσότερο και από τον Πόλντο.

Έξαλλος με τη δημοσκόπηση ήταν και ο κύριος Πρόεδρος στον «Πρωταθλητή»: «Τα χει χάσει η πράσινη προπαγάνδα (σ.σ. εμείς είμαστε αυτοί) και στην απέλπιδα προσπάθειά της να πάρει την κουβέντα από το θέμα της βίας το οποίο το προκάλεσαν οι κουκουλοφόροι της Λεωφόρου και για το λόγο αυτό έβαλαν λουκέτα σε όλα τα γήπεδα της χώρας, προσπαθεί να μας πείσει με τα γκάλοπ της φαντασίας της ότι υπεύθυνοι για όλα αυτά είναι η Σούπερ Λίγκα ή η ΕΠΟ ή ο μανάβης της γειτονιάς και όποιος άλλος μπορεί να φανταστεί κανείς εκτός από τον Αλαφούζο και τον Παναθηναϊκό. Απίστευτο δεν είναι;». Απίστευτο πραγματικά.

Αφού όλοι γνωρίζουν ότι πριν ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, τα γήπεδα ήταν σωστά μοναστήρια (με πρώτο και καλύτερο το “Γ. Καραϊσκάκης” του Σάββα). Επεισόδια έκανε μόνο ο Καλυβάτσης όταν υποδυόταν το Μπάμπη το Σουγιά στο ΑΜΑΝ. Να τα λέμε αυτά. Από τη μέρα που ασχολήθηκε ο Αλαφούζος άρχισαν να γίνονται τα πρώτα εγκλήματα κατά της Ελλάδας (κύριε Πρόεδρε, βάλε εμένα να σου κάνω δημοσκόπηση να τρίβεις και τα δάχτυλα σου. Πιο αθώο και απ’ τη Σελήνη της Λάμψης θα στον βγάλω τον Ολυμπιακό).

Παραπονάκια για τη δημοσκόπηση έκανε και το βαρύ πυροβολικό των εφημερίδων του Ολυμπιακού, ο «Γαύρος» : «Είναι δυνατόν να αποφαίνεται η έρευνα ότι οι Ολυμπιακοί είναι το 29% και οι Παναθηναϊκοί το 27%; Και οι πέτρες ξέρουν ότι τα πραγματικά ποσοστά είναι τελείως διαφορετικά. Τουλάχιστον δέκα μονάδες είναι η διαφορά των Ολυμπιακών από τους Παναθηναϊκούς». Και λίγα λέει ο συντάκτης.

Εγώ πιστεύω ότι είναι γύρω στις 25 μονάδες. Είναι η λεγόμενη κρυφή ψήφος. Τα ίδια με τον Ολυμπιακό έπαθε και ο Βασίλης Λεβέντης. Οι δημοσκόποι του έδιναν 0,2% και τελικά πήρε 1,4%. Ο κόσμος ντρεπόταν να πει ότι τον ψηφίζει (μάλλον θα ‘χε πάρει πολλά κάλπικα πέναλτι και αυτός) αλλά στην κάλπη φάνηκε η δυναμική του! Γι’ αυτό σας λέω. Αν γίνονταν ομαδικές εκλογές αύριο πιο πάνω και από το ΣΥΡΙΖΑ θα έβγαινε ο Θρύλος.

Εκτός από τους Ολυμπιακούς, μούτρα μας έκαναν και οι φίλοι του Άρη. Έγραψε το «allaboutaris.com» για το ποσοστό του Άρη: «Θα είχε ενδιαφέρον να μάθει ο κόσμος πόσοι είναι οι άνθρωποι που τοποθετήθηκαν και από ποιες περιοχές. Γιατί αν ρωτάς πχ 100 άτομα στη Θεσσαλονίκη προφανώς και η αναγωγή στο 1 εκατομμύριο δεν είναι και τόσο ασφαλής. Επίσης τι εννοούμε Θεσσαλονίκη; Νομό Θεσσαλονίκης; Πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης; Την πόλη της Θεσσαλονίκης; Το δήμο της Θεσσαλονίκης;».

Επίσης όταν λέμε Θεσσαλονίκη εννοούμε όπως μπαίνουμε στο Λευκό Πύργο ή όπως βγαίνουμε; Ή μήπως όπως τον βλέπουμε από δεξιά; Και ένα ακόμα κρίσιμο ερώτημα. Τα καρντάσια από τη Θεσσαλονίκη που ψήφισαν ρωτήθηκαν πώς την πίνουν τη φραπεδιά; Διότι αν βάζουν γάλα σημαίνει ότι είναι ξενέρωτοι Ηρακληδείς και δεν πιάνονται. Μόνο αν τον πίνουν σκέτο, μερακλίδικο έχουν δικαίωμα ψήφου (όλα εγώ θα τα λέω στο Φαναρά;).

Οφείλω να ομολογήσω ότι το καλύτερο απ’ όλα το έγραψε ο φίλος μου ο Κετσετζόγλου «Παρεμπιπτόντως έχω πρόσβαση σε άλλο ένα σημαντικό στοιχείο που σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαιώνει τα ευρήματα του έμπειρου δημοσκόπου που ποτέ δεν έχει βγάλει την ΑΕΚ κάτω από τρίτη σε δημοσκοπήσεις που παραγγέλθηκαν από την ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια. Βλέπω καθημερινά τα στατιστικά στοιχεία του aek365. Του πρώτου οπαδικού σαιτ της Ελλάδας. Δεν λέω με αυτό πως η ΑΕΚ είναι πρώτη σε κόσμο αλλά με 65-75.000 μοναδικούς επισκέπτες τις νορμάλ ημέρες και 125.000 την επομένη του ΑΕΚ - Ολυμπιακός όπως και να έχει μια δυναμική φαίνεται».

Φίλε Κώστα δεν είναι κριτήριο αυτό. Γιατί με την ίδια λογική αφού στο συγχωρεμένο το olympiacos24.gr έμπαιναν 30 Ολυμπιακοί τις καθημερινές και 45 τις αργίες (το ανέβαζε ο Γαβαθιώτης τα ΣΚ) τότε η δυναμική του Ολυμπιακού θα ήταν μικρότερη και από εκείνη του Αετού Σκύδρας! Να τα λέμε να τα γράφουμε αυτά.

10% παραπάνω οι Ολυμπιακοί απ’ τους Παναθηναϊκούς!