MENU

Τα έχει αυτά η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα τα έχει και απόψε…

Θα σχολιάσω τα παιχνίδια των γερμανικών ομάδων φυσικά. Αρχή με το Λειψία – Μπεσίκτας όπου ο άσος της Λειψίας πληρώνει ως πεντακάθαρο φαβορί. Με 1,34 τον προσφέρει η betshop.gr, με 1,36 η bet365 και με 1,35 η stoiximan. Ούτε καν την κλασσική μου ειρωνεία μπορώ να κάνω. Να γράψω κάτι του στιλ, «μπα, παίζει με την Πάντερμπορν η Λειψία;».

Τα ρεπορτάζ βλέπετε, αναφέρουν μεν, ότι η Μπεσίκτας θέλει να τελειώσει αήττητη τον όμιλο, θέλει να φτάσει ένα ρεκόρ συγκομιδής βαθμών που έχει η Φενέρμπαχτσε για το τουρκικό ποδόσφαιρο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ξεκουράζει και μερικούς βασικούς ποδοσφαιριστές της. Μην νομίζετε ότι έχει και «τρελό» βάθος επίσης. Με δέκα τρεις, δέκα τέσσερις ποδοσφαιριστές την έχει βγάλει ως τώρα τη σεζόν, αν αυξήσει το βάθος των επιλογών, θα εμφανιστούν στο προσκήνιο ποδοσφαιριστές με ελάχιστο ως καθόλου χρόνο συμμετοχής.

Και η Λειψία; Οσον αφορά την υπόθεση πρόκριση, πρακτικά δεν περιμένει «δώρο» από τη Μονακό. Γνωρίζει ότι το πιο πιθανό είναι η Πόρτο να νικήσει τους Μονεγάσκους και η ίδια να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ,. ΟΚ. Θα… σκιστεί για τη νίκη; Δεν νομίζω. Χαλαρή θα είναι. Τη θέλει, αλλά δεν θα πεθάνει κιόλας για αυτή. Πιο σημαντικό είναι να έχει δυνάμεις για το καλό ταμπούρι της Μάιντς το Σάββατο. Επιπρόσθετα; Ξέμεινε από δεκάρια. Ούτε Ζάμπιτσερ, ούτε Φόρσμπεργκ θα έχει απόψε. Ο Μπρούμα και ο Καμπλ θα προσπαθήσουν να ταϊσουν τους επιθετικούς. Δεν με ενθουσιάζουν. Θα χρειαστεί… βοήθεια από την Μπεσίκτας ώστε μεσοεπθιθετικά να λειτουργήσει πολύ καλά η πιθανή ενδεκάδα της Λειψίας.

Στη Μαδρίτη, στο Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ, όλα θα εξαρτηθούν από την ενδεκάδα και από τα κέφια της Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ντόρτμουντ ταξίδεψε με οριακές επιλογές, ακόμα λιγότερες σε σχέση με το παιχνίδι στο Λέβερκουζεν το Σάββατο. Γυρίζει ο Ομπαμεγιάνγκ, τέθηκαν εκτός οι Κάστρο, Φίλιπ, Τόλιαν. Η πιθανή ενδεκάδα της θα ομοιάζει με εκείνη που άρχισε το ματς στο Λέβερκουζεν και αν δεν ήταν ο Μπίρκι θα έχανε με 3-0 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (μετά ήρθε η αποβολή κλπ.).

Συνεπώς. Αφότου ανακοινωθούν οι ενδεκάδες κοντά μία ώρα προ της σέντρας, θα αποφασίσω αν θα ποντάρω στο χάντικαπ του μείον ένα υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης (2,09 στην betshop.gr). Αν η «βασίλισσα» έχει όλον τον καλό κόσμο στο γήπεδο, θα την ακολουθήσω. Αν όχι, δεν θα μπλέξω. Παρομοίως στο ματς της Λειψίας.

Αν το ροτέισον της Μπεσίκτας είναι πολύ μεγάλο, τότε θα έχει τύχη το combo του άσου με το over 2,5 στο 1,81 της betshop.gr. Αν το ροτέισον της Μπεσίκτας είναι μικρό, τότε είναι καλύτερο το combo του άσου με το goal σε απόδοση 2,96 στην betshop.gr.

Καλές εμπνεύσεις να έχετε.

Περιμένοντας και τις ενδεκάδες σε Μαδρίτη και Λειψία