MENU

Η Αριάδνη Γερασιμίδου (δημοσιογράφος αυτοκινήτου στο SDNA), «έμπλεξε» αυτοκίνητο, αθλητές (και όχι μόνο), εγκαινιάζοντας τη νέα σειρά video, τα “Road Stories”. Μέσα από αυτά, αγαπημένοι καλεσμένοι, θα κάνουν τη βόλτα τους σε ολοκαίνουρια μοντέλα αυτοκινήτων και ταυτόχρονα θα απαντούν στις τρελές ερωτήσεις της!

Όποιες κι αν είναι αυτές…

Ο άσος της ΑΕΚ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, στην συνέντευξή του, μας είπε ένα τραγούδι, ενώ ο Φραγκίσκος Αλβέρτης απάντησε εάν θα πήγαινε στο Nomads . Τώρα σειρά έχει ένας ιδιαίτερα αγαπημένος, πλέον παλαίμαχος, παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος μεταξύ άλλων ερωτήσεων απάντησε εάν θα αγόραζε κόκκινο ή κιτρινόμαυρο αυτοκίνητο!

Πίσω από το τιμόνι του ηλεκτρικού BMW i3, η Αριάδνη Γερασιμίδου κάνει βόλτα τον Κώστα, ή μήπως τελικά ο Κώστας την πάει βόλτα και απαντάει στις ερωτήσεις της;

Η συνέχεια στο video που ακολουθεί!

http://video-ftp.sdna.gr/Tsartsaris.mp4

Στείλε μας ποιον αγαπημένο σου καλεσμένο θα ήθελες να δεις σε επόμενο “Road Stories” στο [email protected]

Λίγα λόγια για τον καλεσμένο μας…

Ο Κώστας Τσαρτσαρής υπήρξε ένας από τους κορυφαίους power forward/ center στα 00s. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ισλανδική Γκρίνταβικ, έπειτα επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για να φορέσει τη φανέλα του Περιστερίου και στη συνέχεια «εκτοξεύτηκε» με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό το 2002.

Έχει κατακτήσει 3 φορές το τρόπαιο της Ευρωλίγκας (2007-2009-2011), 10 πρωταθλήματα Ελλάδας και 8 κύπελλα (μάλιστα, τρεις φορές ήταν ο MVP του τελικού).

Ήταν βασικό στέλεχος της σπουδαίας εθνικής ομάδας που πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Βελιγράδι στο Ευρωμπάσκετ του 2005 και το ασημένιο στο παγκόσμιο το 2006.

Με το τέλος της αγωνιστικής σεζόν 2012-2013 πήρε την απόφαση, στα 34 του, να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Πλέον, είναι personal trainer, για παιδιά και επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν τα μυστικα του μπάσκετ.

Θ' αγόραζε ο Κώστας Τσαρτσαρής κόκκινο αυτοκίνητο; (vid)