MENU

Η Αριάδνη Γερασιμίδου (δημοσιογράφος αυτοκινήτου στο SDNA), «έμπλεξε» αυτοκίνητο, αθλητές (και όχι μόνο), εγκαινιάζοντας τη νέα σειρά video, τα “Road Stories”. Μέσα από εκεί, αγαπημένοι καλεσμένοι, θα κάνουν τη βόλτα τους σε ολοκαίνουρια μοντέλα αυτοκινήτων και ταυτόχρονα θα απαντούν στις τρελές ερωτήσεις της!

Όποιες κι αν είναι αυτές…

Και αφού ο πρώτος της καλεσμένος, ο άσος της ΑΕΚ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, προκάλεσε πανικό στο 1ο video των Road Stories, τη σειρά έχει ένας ιδιαίτερα αγαπημένος, πλέον παλαίμαχος, παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ή για αρκετούς …ο Φράγκι!

Πίσω από το τιμόνι της νέας Mercedes Benz GLA 180d, η Αριάδνη Γερασιμίδου κάνει βόλτα τον Φράγκι και τον ρωτάει σίγουρα διαφορετικά πράγματα από αυτά που συνήθως εκείνος απαντάει στις συνεντεύξεις του.

Η συνέχεια στο video που ακολουθεί. Και δείτε το μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Έχουμε λόγο!

Στείλε μας ποιον αγαπημένο σου καλεσμένο θα ήθελες να δεις σε επόμενο “Road Stories” στο [email protected]

http://video-ftp.sdna.gr/Alvertis-interview.mp4

Λίγα λόγια για τον καλεσμένο μας:

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης υπήρξε ο αρχηγός του μπασκετικού Παναθηναϊκού για μία δεκαετία περίπου. Έχει κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους από κάθε άλλον Έλληνα μπασκετμπολίστα (25), ανάμεσα στους οποίους 5 τρόπαια της Ευρωλίγκας και 11 πρωταθλήματα Ελλάδας.

Αγωνιζόταν, τα πρώτα χρόνια, στη θέση του small forward πριν «κατέβει» στο «4» στις τελευταίες του αγωνιστικές σεζόν.

Από πολλούς θεωρείται ως ο κορυφαίος Έλληνας σουτέρ όλων των εποχών.

Το 2009, μετά το δεύτερο Triple Crown της καριέρας του με το «Τριφύλλι» (είχε προηγηθεί αυτό του 2007), αποφάσισε να βάλει τέλος στην σπουδαία πορεία του στα παρκέ, ανακοινώνοντας την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Πλέον, είναι ο διευθυντής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στο... τιμόνι του SDNA! (vid)