MENU

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την απόκτηση της Θεοδώρας Γιαρένη που εντάσσεται στο ρόστερ του αγωνιστικού τμήματος Κολύμβησης.

Παράλληλα ανακοινώνεται η επέκταση της συνεργασίας με την Αφροδίτη Γιαρένη η οποία θα παραμείνει στο σύλλογο μας για δεύτερη σεζόν.

Οι αδερφές Γιαρένη που θα συνυπάρχουν φέτος στο ρόστερ του τμήματος Κολύμβησης μίλησαν στο επίσημο site του συλλόγου μας. Ακολουθούν οι δηλώσεις τους στο www.osfp.gr».

Αφροδίτη Γιαρένη: «Κοινή επιθυμία»

Η Αφροδίτη Γιαρένη που ανανέωσε τη συνεργασία της επεσήμανε τα εξής: «Ως πρώτη χρονιά είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη συνολική παρουσία στους αγώνες, το σύλλογο τη διοίκηση και τους ανθρώπους που ήταν κοντά μου. Με βοήθησαν πολύ να πετύχω τους στόχους μου σε μια χρονιά που ήταν η καλύτερη μου αγωνιστικά και φυσικά ήταν κοινή επιθυμία να ανανεώσουμε τη συνεργασία».

Θεοδώρα Γιαρένη: «Σημαντική απόφαση»

Η Θεοδώρα Γιαρένη από την πλευρά της ανέφερε ότι: «Για μένα ήταν πολύ σημαντική απόφαση γιατί και στον Εθνικό που βρισκόμουν την προηγούμενη χρονιά, η συνεργασία είχε εξελιχθεί καλά. Στην απόφαση μου να μετακινηθώ στον Ολυμπιακό έπαιξε καθοριστικό ρόλο η συνάντηση που είχα με τον team manager Σπύρο Μπιτσάκη και τον έφορο του τμήματος Γιώργο Παπαδόπουλο».

Στον Ολυμπιακό οι αδερφές Γιαρένη