MENU
Live Blog Live Παναθηναϊκός-Υδραϊκός

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στην ομάδα του Υδραϊκού, που όντας μια παρέα κατάφερε να κάνει την παρθενική της εμφάνιση σε final four και να διεκδικήσει την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό. Άξιος αναφορά ο Φίλιππος Καϊάφας που στα 47 (!!) σημείωσε τρία τέρματα.

Μουδιασμένα ξεκίνησαν οι δύο ομάδες που με όπλο την καλή τους άμυνα προσπαθούσαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Ο Παναθηναϊκός είχε σε εκπληκτική μέρα τον τερματοφύλακά του Φίλιππο Καραμπέτσο που κράτησε το μηδέν σε όλο το πρώτο οκτάλεπτο.

Οι «πράσινοι» με γκολ του Αφρουδάκη και του Κομάντινα από την περιφέρεια έκλεισαν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 2-0 σε ένα σκληρό αμυντικό παιχνίδι. 

Ο Υδραϊκός στο δεύτερο οκτάλεπτο κατάφερε να βρει επιθετικές λύσεις αλλά και πάλι ο Καραμπέτσος κρατούσε το σκορ για την ομάδα του. Ο Εμμανουηλίδης μείωσε σε 2-1 για την ομάδα της Ύδρας αλλά Αφρουδάκης και πάλι και Θεοδωρόπουλος έδωσαν προβάδισμα τριών τερμάτων για τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρωτά κατάφερε να μείωσε στα δύο γκολ και πάλι με τον Στελλάτο στα τέσσερα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του οκταλέπτου.

Στο ίδιο μοτίβο η αναμέτρηση και στο τρίτο οκτάλεπτο. Ο Παναθηναϊκός με καλή άμυνα και τους Αφρουδάκης και Θεοδωρόπουλο κατάφερε να διατηρήσει προβάδισμα δύο τερμάτων (6-4), με τους Χαραλαμπόπουλο και Παπαδόγκωνα η ομάδα του Λούδη πήρε προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων με την λήξη του τρίτου οκταλέπτου.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν με το πόδι στο γκάζι και στο τελευταίο οκτάλεπτο και διεύρυναν το προβάδισμά τους με 9-4, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση. Ο Υδραϊκός κατάφερε να αντιδράσει και μείωσε σε 9-6 αλλά δεν κατάφερε την μεγάλη ανατροπή χάνοντας τελικά με 10-6.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 10-6Οκτάλεπτα: 2-0, 2-2, 4-2, 2-2Παναθηναϊκός (Λούδης): Καραμπέτσος, Κομάντινα 1, Σαρτζετάκης, Κόχειλας, Κουρλιάφτης 1, Θεοδωρόπουλος 2, Παπαδόγκωνας 1, Καλογεράκος Αφρουδάκης 3, Δερμιτζάκης, Χαραλαμπόπουλος 2, Γερακούδης, Σπυρόπουλος, ΓρηγοριάδηςΥδραϊκός (Μαυρωτάς): Φλέγκας, Καϊάφας 3, Εμμανουηλίδης 1, Κοκκινάκης, Μπαγλατζής, Αγκόρτσας, Μπλάνης, Λάζαρης, Αργυρόπουλος, Μπιτσάκος, Βλοντάκης, Εμμανουηλίδης Β. 1, Κονταξής, Στελατός 1 Θυμηθείτε την ζωντανή περιγραφή του SDNA:

//wwwssl.coveritlive.com/embed.html?altcastCode=07694e893a&srcdom=www.coveritlive.com&srcdomsec=wwwssl.coveritlive.com&height=700&entryLoc=top&commentLoc=top&titlePage=off&replayContentOrder=chronological&embedType=stream&titleImage=http://cdnmo.coveritlive.com/media/image/201505/phpHuKILhpanathinaikos-glufada.jpg
Δια χειρός Καραμπέτσου στον τελικό ο Παναθηναϊκός