MENU

Υπενθυμίζουμε πως η Χριστίνα Τσιλιγκίρη με σημερινή της συνέντευξη στην εφημερίδα «ΦΩΣ» δήλωσε για τον ύμνο του Παναθηναϊκού:

«Ο καθένας μπορεί να τραγουδά ό,τι θέλει. Είναι δικαίωμα του καθενός σε μία ελεύθερη χώρα να λέει ό,τι θέλει. Αν αυτούς δεν τους ενοχλεί να τραγουδάνε ψέματα, εμένα μου περισσεύει. Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ είναι πάντως ο Ολυμπιακός… Μπορούμε να πούμε ότι μακράν του Ολυμπιακού ακολουθεί δεύτερος ο Παναθηναϊκός».

Αυτά τα λεγόμενα της γενικής γραμματέας και διευθύντριας επικοινωνίας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού δεν έμειναν ασχολίαστα στον Παναθηναϊκό, καλώντας την Χριστίνα Τσιλιγκίρη να διαβάσει το ιστορικό βιβλίο που εκδόθηκε πρόσφατα και αναφέρει τους τίτλους σε όλα τα σπορ και κατατάσσει στην τρίτη θέση τους ερυθρόλευκους:

«Το βιβλίο και χιλιάδες τίτλοι που εκδόθηκε πριν λίγες εβδομάδες έχει αποτυπώσει πλήρως την ιστορία των συλλόγων που κατατάσσει τον Παναθηναϊκό ως τον πλέον πολυνίκη σύλλογο στη χώρα με 1491 τίτλους στα 109 χρόνια ιστορίας του με δεύτερο τον Πανελλήνιο και τρίτο τον Ολυμπιακό. Οτιδήποτε άλλο είναι περιττό», έλεγαν στον Παναθηναϊκό.

«Πρώτος ο Παναθηναϊκός, 2ος ο Πανελλήνιος και 3ος ο Ολυμπιακός»